FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Emoţii pentru Steaua! Astra şi Dinamo îi iau faţa la un transfer: "Vom refuza oferta steliştilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 14:26

Steaua caută să se întărească tot mai devreme pentru ca jucătorii să prindă cît mai mult din cele două stagii de pregătire ale echipei. 

După Rareş Enceanu şi Gabi Tamaş, Steaua încearcă să-l aducă şi pe Alexandru Creţu, dar apar primele probleme.

"Am avut o discuţie cu domnul Argăseală. Am primit o ofertă concretă şi o voi prezenta conducerii azi. Oferta nu e superioară celor ale Astrei şi a lui Dinamo.

Propunerea mea pentru Consiliul Director va fi de respingere. Mai e timp pînă pe 23 februarie, mai putem negocia", a declarat Prunea la Dolce Sport.

E normal că s-a dus la Steaua. Plăteşte mai bine. Sînt poveşti de galerie că era asmilat lui Dinamo. După ce zicea că îi dă gol lui Stelei de fiecare dată cînd poate, acum o să zică invers. Îl doare în cozoroc de ce-i pregătesc fanii lui Dinamo. E foarte bine că are publicitate negativă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
titelb
titelb  •  16 Ianuarie 2015, 18:27
Postat de benise pe 16 Ianuarie 2015, 17:08

Sincer nu stiu cum este exact,dar stiu ca daca ai fost in insolventa, UEFA nu te primeste imediat in anul urmator.Repet nu sunt sigur,dar ce sa caute Dinamo in Europa?

Min. 60 Bursaspor Dinamo 3-0 !

titelb
titelb  •  16 Ianuarie 2015, 18:16
Postat de stelistulbrasov pe 16 Ianuarie 2015, 17:48

Ok,da-l la dinamu mai prunea....insolventza garantata,dar castig net butelii la liber,parcare gratuita la RIN si apartament cu reducere 5 % de la zugrav,cu rate in franci elvetieni....

Si pe Gicu Grozav l-au dat ca si transferat iar acum aflam ca el mai are 2 ani de contract cu Terek iar jucatorul de 8 luni n-a mai discutat cu cei de la club, a stat toata aceasta perioada in Romania. Gazetarii lu' peste spuneau ca l-a pierdut Steaua , gata l-a luat Dinamo, si alte povesti. Ei habar nu au ca nu poti negocia cu un jucator aflat sub contract decat in ultimile 6 luni fiindca risti suspendarea de la FIFA.

tazdevil
tazdevil  •  16 Ianuarie 2015, 18:06

A dat si CSA comunicatul,da astia vad ca inca nu l-au postat.....

Vezi toate comentariile (46)
Comentează