FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Enache a răbufnit: "N-am greșit cu nimic și tot sunt criticat!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 17:58

Gabi Enache, fundașul celor de la FCSB, a explicat încă o dată gestul său de la finalul partidei cu CSU Craiova de duminica trecută, 1-1, când s-a certat cu mai mulți fani la plecarea de pe Arena Națională. 

"Am tot auzit comentarii din tribune, unii se uitau la alt meci și comentau cu totul altceva. Am avut un dialog cu fanii, am uitat tot, nu mai contează nimic acum. Le-am demonstrat la Plzen că suntem o echipă bună și că nu trebuie să se vorbească urât de noi.

Chiar nu înțeleg de ce sunt atât de criticat, m-am întrebat de foarte multe ori. Chiar dacă nu sunt fundaș de meserie, echipa a mers foarte bine, ne-am calificat, Enache n-a greșit cu nimic, dar Enache e criticat întotdeauna. O să le dau tuturor peste nas cu evoluțiile mele și sper să ajungem cât mai sus", a declarat Enache, conform TV Dolce Sport.

La finalul lunii iulie, Enache a fost protagonistul unui alt scandal: nemulțumit de întrebările unui jurnalist GSP de la o conferință de presă, întrebări ce îl vizau în mod direct, fundașul roș-albaștrilor l-a contactat telefonic pe jurnalist, amenințându-l și aruncându-i vorbe grele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
156444658035012
Bali Crator  •  06 August 2017, 07:39

Oaie, nu va mai laudati atita cu Plzen, la 1-1 aveati pampersii plini ! Cehi nu ar prinde nici playout in Liga . Si mai ai si o mecla care cere suturi, bai Ecache !

1422898941351462
Dan Antoniu  •  06 August 2017, 07:03

ce nu intelegi ? nu ai valoare de steaua !!! unii au fost indepartati ptr. mult mai putine greseli ! pe tine cine naiba te tine acolo de atata vreme ?

anton40
anton40  •  05 August 2017, 23:40

Enache injura-i tată!Daca susotesc.Azi e bine maine-i rau!Asa e viata.Tu esti subiectul painea de halit!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează