FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jurnalist GSP amenințat cu bătaia, la telefon, de un titular al lui FCSB, după meciul cu Plzen: "O să-ți sparg botul! Să te ferești de mine!"

foto: Alex Nicodim +1   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 09:00

Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei delegat la meciul FCSB-Plzen și l-a amenințat, fiind deranjat de întrebările adresate patronului și antrenorului care-l vizau în mod direct. 

Marți seară, la finalul partidei dintre FCSB și Viktoria Plzen, jurnalistul GSP, Andrei Crăițoiu, l-a întrebat pe Becali în fața tribunei oficiale: "Nu e ciudat că Enache joacă fundaș dreapta, deși nu e fundaș dreapta, iar Morais, mijlocaș central, deși nu e mijlocaș central?". Pe moment, patronul echipei n-a răspuns la întrebare, dar a făcut-o la scurt timp în direct la DigiSport. "Nu avem fundaș dreapta, nu avem fundaș central. De fapt, avem fundaş dreapta, pe Pleaşcă. Dacă nu e în graţiile lui Dică, o să fie. Nu m-am băgat niciodată până acum, dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu am cum să stau aşa!".

Întrebarea i-a fost adresată și lui Nicolae Dică în cadrul conferinței de presă. Tehnicianul, extrem de calm, a răspuns și a argument decizia pe care a luat-o în cazul fundașului de 26 de ani: "Enache a mai jucat pe această poziție, iar eu sunt mulțumit de randamentul lui. A reușit pe faza ofensivă să dea multe centrări, chiar nu știu de ce este criticat. Eu, ca antrenor, trebuie să caut soluții și să reușesc ca jucătorii care au calitate să joace în primul 11". Conferința s-a terminat la 22:59, iar Dică și jucătorii au plecat împreună de la Arena Națională.

La 37 de minute de la finalul conferinței, unul dintre fotbaliștii vicecampioanei, vizat de întrebările jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degrabă un monolog al jucătorului plin de amenințări:

- Da.
- Auzi, mă. O să-ți sparg botul ăla. Să te ferești de mine!

- Nu știu cine sunteți, îmi cer scuze.
- Care sunteți? Că sunt singur, nu mai e nimeni aici.

- Din moment ce nu vă cunosc...
- Bine, mă, nu mă cunoști. Să nu mai dai ochii cu mine niciodată în viața ta. O să vezi tu cine sunt eu cu adevărat. O să-ți sparg botul ăla, o să vezi!

- Am înțeles, dar cine sunteți?
- O să vezi tu cine sunt când o să ne întâlnim. Ai grijă mare de tot! Atât îți spun.

Apelul s-a făcut de pe numărul de telefon 0729.944.***, la ora 23:36, iar cel care vorbea era Gabriel Enache! Numărul de pe care a sunat aparține Lenei Rohozneanu, nimeni alta decât actuala iubită a fundașului dreapta de la FCSB. Lena este cea pentru care fundașul a divorțat de soția sa, în aprilie 2017, și care urmează în curând să-i dăruiască acestuia un copil. 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (136)
10204500196685501
Soare Constantin  •  28 Iulie 2017, 09:52

Enache este ca un "filfizon". A contribuit din plin la anularea sanselor echipei de a lua titlul in ultimii doi ani. TOT INAINTE!

1431976516838878
Róbert Szilágyi  •  28 Iulie 2017, 00:32

Bun si daca nu este inregistrare de unde stiu ca e adevarat?!

ovialex23
ovialex23  •  27 Iulie 2017, 23:19

Adevarul este ca Enache are un caracter mizerabil. Auzi dom'le, sa-ti parasesti sotia si copilul si stai cu amanta deja insarcinata si totul in vazul lumii, numai un *** adunat de pe drumuri poate face asa ceva. Si faptul ca este titular la FCSB, arata ce echipa de trogloditi a ajuns echipa lui Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (136)
Comentează