FOTBAL  »  Superliga  »  MAFIA PARIURILOR

Cottbus a aflat de acuzaţiile lui Dinu » Reacţia nemţilor

Christian Beeck. Sursa foto: www.bz-berlin.de
Christian Beeck. Sursa foto: www.bz-berlin.de

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 15:16

Acuzaţiile de blat făcute de Cornel Dinu l-a adresa lui Laurenţiu Reghecampf au ajuns şi în Germania.

După ce ziariştii de la Bild au luat legătura cu tehnicianul Stelei pentru a afla mai multe amănunte despre declaraţiile lui Dinu, a venit şi rîndul celor de la Cottbus să se pronunţe. Conform celor spuse de Cornel Dinu, Reghe ar fi trebuit în 2002, cînd evolua pentru aceştia, să se asigure că Bayern se impune la 3 goluri diferenţă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Directorul sportiv al nemţilor, Christian Beeck, jucător între 1999 şi 2005 la Cottbus, a vorbit despre problemele pe care declaraţiile fostului tehnician al lui Dinamo şi modul în care acestea afectează echipa sa.

"Noi nu vom face nimic din punct de vedere legal. Pînă acum este o controversă mare în România, în care cei implicaţi aruncă cu noroi. Acuzaţiile au venit ca o mare surpriză pentru noi, însă nu putem face nimic în faţa acestor bănuieli. Este o ruşine şi, din păcate, asupra clubului Energie Cottbus va rămîne o pată pe imagine în mod automat. Este ceva ce nu putem să schimbăm. Nu a fost nimic însă, e zero", a spus Christian Beeck pentru Sport 1, conform ziare.com.

200.000 de euro ar fi primit Laurenţiu Reghecampf pentru a aranja meciul din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
valhallas
valhallas  •  08 Februarie 2013, 19:46

ati observat ca e punctul de vedere al lui dinu nu al lui dinamo? daca da atunci sa stiti ca frustati sunt multi.eu cred ca dinu a aflat de ceva si fabuleaza dar daca ar fi un om sincer ar recunoste cate a facut fam. reghe pentu el . hai dinu lasa atmosfera de mister da din casa dinamo cate campionate a castigat cu arbitrii? daca nu stiti intrebati la liga poate ei va lumineaza .

vaalah
vaalah  •  07 Februarie 2013, 17:49
Postat de dereu pe 07 Februarie 2013, 17:46

orikum dela anul isi revin cainiii.adio title ptr oieri,,,,,,,12 ani de secetaaaaaaaaa va pasc .oilorrr

Ai dreptate vere acușica pe 31 martie 2013 UEFA va decerna lui Dinamo trofeul de campioni : prima echipa din România exclusa pt neplata datoriilor in termenul fixat . Tareeeeeeeeeeeeeeeeeeee .

bandoleros
bandoleros  •  07 Februarie 2013, 17:49
Postat de dereu pe 07 Februarie 2013, 17:36

steoaia depunctata si dezafliata............praffffffffffffff de echipaa

ai vrea sau ti'ai dori? pfff...ce in hal poate debita mintea unora! bai cutzu, ce legatura are Steaua cu o intamplare de acum 10 ani petrecuta in germania? voi frustratii asta sperati sa se intample dupa acest circ? Steaua depunctata si "dezafliata"?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează