FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Dinamo, FCU Craiova și FC Botoșani au în vizor același jucător! Doar că mai există un rival care pune o sumă uriașă pe masă!

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 17:45 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 21:26

Fostul căpitan al Botoșaniului, Enriko Papa, 30 de ani, este pe lista a trei echipe din Liga 1, însă are o ofertă care are prioritate: peste 300.000 de dolari pe an din Arabia Saudită. Dacă „pică” varianta din Asia, de-abia atunci albanezul va lua în discuție revenirea în România

Enriko Papa a lăsat o impresie bună în România, mai ales în tricoul lui FC Botoșani, al cărui căpitan a fost, pe vremea când formația lui Valeriu Iftime se lupta pentru play-off.

Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic
DINAMO
Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic

Ulterior, a îmbrăcat și tricoul celor de la Sepsi, în 18 meciuri, în ediția precedentă, după care s-a transferat în liga secundă din Turcia, la Rizespor. 

Pentru „otomani” a adunat 17 meciuri, un gol și un assist, s-a despărțit de turci vara trecută, iar de atunci nu și-a mai găsit un angajament care să-i convină. A declinat propunerea de a continua în eșalonul al doilea din Turcia.

Enriko Papa are ofertă de +300.000 de euro/an din Arabia Saudită

Albanezul a fost propus și la diverse echipe din România. Conform iamsport.ro, detaliu confirmat și de sursele GSP.ro, Enriko Papa a intrat în atenția fostei sale formații, FC Botoșani, dar și a lui Dinamo, și a lui FCU Craiova. 

Totuși, conform informațiilor GSP, principala piedică în revenirea imediată a lui Enriko în Liga 1 este o ofertă din Arabia Saudită, foarte importantă din punct de vedere financiar.

129de meciuri a adunat Enriko Papa pentru FC Botoșani, 11 goluri și 12 assist-uri

Care bate orice altă ofertă din România, întrucât saudiții pun pe masă un salariu de peste 300.000 de dolari în primul sezon de angajament. Papa așteaptă să vadă dacă se concretizează oportunitatea până la finalul săptămânii, așa cum a primit o înștiințare oficială.

Enriko Papa e pe radarul unor formații din Liga 1: „Sunt impresionat”

Enriko Papa a mărturisit că este impresionat de faptul că a rămas pe lista echipelor din România. Vorbește foarte bine limba noastră, s-a gândit și el la o revenire în Liga 1. Dar așteaptă, se pregătește individual.

„Să vedem ce va fi cu propunerea din Arabia Saudită. Dacă nu se concretizează, e normal, o să mă uit la ofertele din România. 

Sunt câteva echipe care m-au contactat pe mine sau pe impresar. Apreciez ofertele primite, mă bucur că am lăsat o impresie bună și lumea nu m-a uitat”, a declarat albanezul pentru GSP.ro.

Valeriu Iftime l-ar dori înapoi la Botoșani, mai ales că cei doi se cunosc foarte bine, iar patronul moldovenilor nu a renunțat la gândul de a se lupta pentru evitarea retrogradării, chiar dacă este pe ultimul loc. La rândul lor, și cei de la Dinamo, și cei de la FCU Craiova se gândesc că l-ar putea convinge pe albanez.

VIDEO Kopić-show la antrenamentul "câinilor"

Citește și alte știri:

5 detalii inedite despre primul jucător transferat de Dinamo în 2024: „Nici n-a făcut o avere, nici n-a jucat. Și-a ruinat cariera!”

EXCLUSIV // VIDEO Un alt Ovidiu Burcă: „Trăiesc freed from desire”. Cum își alege vestimentația și cum vede viața: „E frumoasă dacă privești partea plină a paharului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  04 Ianuarie 2024, 22:35

Au disparut cartitele

Trotsky
Trotsky  •  04 Ianuarie 2024, 18:30

N-are treabă Dinamo, îl au pe Darko.

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  04 Ianuarie 2024, 18:20

Serios ? Bai, voi nu v ati plictisit ca orice jucator ramas liber sau care urmeaza sa fie dat afara sa il faceti voi dorit de Dinamo ? Si nu va iese deloc...numai rateuri...pe Velkoski nici nu l ati "mirosit " ! Sub nici o forma nu cred ca Dinamo mai cauta fundas central, ca parca asta joaca Papa..!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează