FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV. VIDEO Episod fabulos cu Nicolae Dobrin și Bogdan Vintilă » „Țepuiți” într-o piață din Napoli: „Bă, moldovene, ți-am zis că ești prost?”

Nicolae Dobrin, într-o imagine de arhivă a Gazetei Sporturilor
Nicolae Dobrin, într-o imagine de arhivă a Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 11:34

Constantin Schumacher (44 de ani), fost campion cu Rapid în 2003, care a evoluat timp de 6 sezoane și la FC Argeș, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a făcut o incursiune amănunțită prin cariera sa de jucător. 

Schumacher și-a adus aminte de perioada în care a fost antrenat la FC Argeș de marele Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari jucători români din toate timpurile. Fostul mijlocaș ofensiv a scos la suprafață o întâmplare memorabilă petrecută în timpul unui cantonament efectuat de alb-violeți la Napoli, în Italia. 

„Să vă spun o anecdotă incredibilă. În acele vremuri, toată lumea mergea în cantonament în Italia. Noi, cu Nicolae Dobrin, am fost la Napoli. Știți cum e la Napoli, toată lumea se ferește de acest loc, dar e un oraș incredibil. Am stat două săptămâni acolo.

Mergem în piață la Napoli și atunci apăruseră acele telefoane Nokia de aluminiu. Costau cam 1.000 de dolari în vremea aia. Am avut liber după un meci și am mers în piață să ne luăm telefoane. Eram eu, Bogdan Vintilă și Cornel Cristescu. În piață, se vindeau telefoane la negru, le vindeau cu 300 de dolari. Cineva dintr-un magazin ne făcea semn să nu luăm telefoane de la acei oameni, că nu sunt bune. 

Dar noi am luat telefoanele, am luat pungile în care erau și, când să deschidem pungile, ce să vedeți? Era câte o cutie de Sprite în fiecare pungă. Și la mine, și la Bogdan Vintilă, și la Cornel Cristescu. Am dat 300 de dolari pe telefon, aceia erau toți banii mei, nu eram foarte avuți pe vremea aia”.

Și Dobrin fusese „țepuit”!

Constantin Schumacher și-a continuat povestea, dezvăluind că inclusiv Dobrin își luase „țeapa”:

„Mergem în autocar și vine Gicu Dobrin la mine. «Moldovene, vino lângă mine în față să vedem ce ai făcut». Râdeam toți, îi povesteam ce s-a întâmplat. Iar el zice: «Bă moldovene, ești prost, bă! Ți-am spus că dacă nu stai lângă mine nu faci nimic? Și eu mi-am luat telefon!». Când deschide Dobrin cutia, ce să vezi? Tot o cutie de Sprite!»”, a spus Constantin Schumacher, la GSP Live.

28 de goluriîn 147 de partide a reușit Constantin Schumacher la FC Argeș, pentru care a evoluat între 1993 și 1999. A revenit la Pitești pentru o scurtă perioadă în sezonul 2006-2007

EXCLUSIV. VIDEO Episod fabulos cu Nicolae Dobrin și Bogdan Vintilă » „Țepuiți” într-o piață din Napoli: „Bă, moldovene, ți-am zis că ești prost?”

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Mărturie incredibilă în direct! Dani Coman admite că s-a bătut în lupte ilegale de tipul Fight Club: „Alexa era promoterul meu”

EXCLUSIV VIDEO Cum au luat bătaie de la antrenor Mutu, Neaga și Dani Coman: „Adi a avut o idee” :)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  06 Iunie 2020, 10:01

Îmi este dor de Gicu Dobrin. Oare se va mai naște în România un jucător de talia lui?

breitner
breitner  •  05 Iunie 2020, 15:15

Napoli e mai mizer oras, Instambul (18 mil. locuitori fata de 1 mil.) este parfum! Miros pestinential de *** de *** mai peste tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează