GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum au luat bătaie de la antrenor Mutu, Neaga și Dani Coman: „Adi a avut o idee” :)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 14:16

Fostul portar Dani Coman (41 de ani) a povestit la GSP Live un episod amuzant din vremea junioratului, cu Adrian Mutu și Adrian Neaga: cum au încercat să fenteze antrenorul și să scape de alergare. 

Dani Coman, Adrian Neaga și Adrian Mutu au făcut împreună junioratul la FC Argeș, sub comanda antrenorului Mihai Ianovschi. 

„Așa multe amintiri am cu Neaga, Mutu și ceilalți băieți. Ne dădea antrenorul să facem alergare prin pădure, prin Trivale, și într-o zi a venit Mutu cu o idee: «Hai să facem cu mâna la camion, să ne urcăm în el». Ne-am urcat mai mulți, jumătate de echipă și făceam galerie. Nu eram atenți ce mașini trec pe lângă noi. Când am ajuns acolo, ne aștepta domnul antrenor. Țin minte că da, am luat bătaie. Erau momente când ne mai smotocea. Ne-a pus să alergăm din nou apoi”. 

Coman a mai povestit la GSP Live o întâmplare amuzantă cu Mutu și Neaga, când au fost nevoiți să meargă la ocazie cu un camion plin cu var, de la București până la Pitești. Iar a doua zi au avut meci și Neaga a fost unul dintre marcatori. 

VIDEO Dani Coman povestește cum a mers într-un camion plin cu var, împreună cu Neaga și Mutu

Citește și alte știri de la GSP Live:

Mărturie incredibilă în direct! Dani Coman admite că s-a bătut în lupte ilegale de tipul Fight Club: „Alexa era promoterul meu”

Dezvăluiri despre galeria Rapidului: „Dă-ne și nouă, altfel ai probleme” » Adevărul despre plecarea lui Dani Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dubluv
dubluv  •  05 Iunie 2020, 09:05
Postat de cpt.ahab pe 04 Iunie 2020, 16:44

Întâmplările astea spun multe despre nereușita fotbalistului român în fotbalul care contează. Fentarea efortului, șmecheria, neseriozitatea- toate au o scadență.

nu fii nebun, erau copii.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  04 Iunie 2020, 16:45

"Campion plin cu var"... sigur era "campion plin cu var" si nu "camion plin cu peste"?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 16:44

Întâmplările astea spun multe despre nereușita fotbalistului român în fotbalul care contează. Fentarea efortului, șmecheria, neseriozitatea- toate au o scadență.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează