FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Episod incredibil dezvăluit la GSP LIVE! Cum sunt păcăliți jucătorii de cluburi: „Am semnat contractul și după aceea am aflat”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 15:25 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 15:47

Fabian Himcinschi (26 de ani), fost atacant la echipe precum Unirea Alba Iulia, Empoli Primavera sau Dinamo, a povestit la GSP Live un episod neplăcut, petrecut la FC Vaslui.

Retras de doi ani din cariera de fotbalist, Himcinschi a venit în 2013 la Vaslui, sub formă de împrumut de la Empoli, dar la două săptămâni după ce a semnat contractul a aflat că înțelegerea nu a fost oficializată de club. 

VIDEO. Fabian Himcinschi, despre episodul de la Vaslui

„Să spun experiența de la Vaslui. Am vorbit Porumboiu cu cei de la Empoli să vin 6 luni împrumut. Pe Gabi Balint l-am prins antrenor la Vaslui două săptămâni, după aceea a venit Ilie Stan. M-am înțeles cu domnul Porumboiu și am semnat contractul. Am stat două săptămâni în cantonament în Austria. A plecat Gabi Balint și a venit Ilie Stan. Nu am discutat cu el. Am avut două antrenamente și nu am fost reținut. 

M-am interesat după aceea și am aflat că nu a fost înregistrat contractul meu. Se folosește metoda asta. Sunt echipe care vor să te vadă și nu vor să spună că ești în probe. Se întâmplă destul de des. Nu se mai poartă să mergi în probe. Semnezi contractul și dacă nu ești la așteptările lor, contractul e nul. M-am informat eu. Clubul nu a zis nimic. Cei de la echipă au zis că nu trebuie rezolvat nimic. M-am interesat eu la București”, a declarat Himcinschi la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali, conferință spectaculoasă la Palat: Sergiu Buș a fost prezentat oficial: „E o soluție pentru echipa națională. Nu văd pe altul mai bun ca el” + ce clauză de reziliere are atacantul

EXCLUSIV Românul care a fost coleg la juniori cu două staruri din Serie A: „Noi eram la piscină, ei se antrenau în vacanță”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close