FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. VIDEO Gigi Becali, conferință spectaculoasă la Palat: Sergiu Buș a fost prezentat oficial: „E o soluție pentru echipa națională. Nu văd pe altul mai bun ca el” + ce clauză de reziliere are atacantul

Gigi Becali l-a prezentat pe Sergiu Buș +12   FOTO
Gigi Becali l-a prezentat pe Sergiu Buș

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 12:47 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 14:51

Gigi Becali a susțiut o conferință de presă la palat la ora 13:30 pentru a da ultimele detalii despre situația de la FCSB. 

Gigi Becali a anunțat transferul lui Sergiu Buș (27 de ani), de la Gaz Metan, despre care a spus că a semnat pe 3 ani și a anunțat că Toni Petrea va fi noul antrenor al echipei.

Răspuns pentru Duckadam

„Încep cu Duckadam și spun adevărul. A început în august 2010 la noi, a luat 2.500 de euro pe lună. A câștigat 300.000 de euro în 10 ani, nevenind cam niciodată. A venit de câteva ori. I-am zis «Te rog să te impui. să te ocupi de portari». Sunt bani pe care i-am dat eu. Acum îl acuz de minciună. A fost în 26 de deplasări cu echipa în străinătate. A fost invitat în toate, dar nu a vrut să meargă. El zice că nu a fost invitat niciodată în deplasări.

Nu dau banii mei cui vor ei. I-am dat 300.000 de euro pentru caracterul lui. I-am zis «Rămâi cu 500 de euro pe lună». Tot așa, fără să vină. Dar nu a vrut”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.”, a declarat Gigi Becali. 

Sergiu Buș a semnat

„Ce vă interesează cel mai mult este ce se întâmplă cu FCSB. Dacă vreau, iau 10 milioane pe Man în trei secunde. Vreau 15 milioane. Pot să îi iau în viitorul apropiat. Buș va semna pe trei ani de zile. I-am zis lui MM Stoica că nu am avut atacant ca Sergiu până acum. E mobil, are execuție, dă cu capul și are forță. Are clauză de 2 milioane de euro! Am zis că trebuie să iau atacant. Nu există niciun român ca el. Nu îmi plac jucătorii de care se lovește mingea ca de perete. Se lovește mingea de el și e ca un magnet. 

Îmi place ce e și am făcut direct contract pe trei ani. La Adi Petre, pe care nu l-am văzut, am făcut contract pe un an și jumătate. Eu l-am studiat și la declarații. Mereu a fost blând, luminos, cu pace. Are 27 de ani și nu va avea emoții, nu clachează. Buș ar fi dat 25 de goluri la FCSB. O să fie o soluție pentru națională. Da, am uitat de Pușcaș. El poate să-l concureze”.

De ce să nu aleg? A fost foarte scurtă negocierea. Domnul Becali l-a sunat pe agentul meu, pe Bogdan. Am decis cu soția, în 10 minute. Vreau să luăm campionatul. E și rândul FCSB-ului. Am simțit că sunt dorit aici. Nu îmi e frică de critici. Ne dorim să jucăm în Europa. Simt că mi se dă importanță
Sergiu Buș

Vreau ca la anul să nu schițeze nimeni în fața FCSB-ului la titlu. Suporterii să știe un lucru. La anul nu las pe nimeni să schițeze ceva. Vreau să fim ca Juventus în Italia
Gigi Becali

Toni Petrea, noul antrenor

„Mâine voi fi la echipă pentru a prezenta noul antrenor, Toni Petrea. Cu Thomas Neubert preparator. Bogdan Vintilă va fi antrenor la echipa a doua. Voi da ordin să stea. Dacă e ordin, îl execută. Duhovnicul i-a zis să faci ce spune Becali, să faci ascultare. Adică ce spune stăpânul. Pintilii va fi antrenor secund. El nu are licență. Dacă avea licență, îl puneam pe el”.

Atenție, începe calvarul! » Cum se simțeau jucătorii după un antrenament cu Neubert: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!” + „În Anglia nu lucram nici la 80% din ce făceam cu Tommy la Steaua”

Lasă echipa ginerilor

 „I-am zis ginerelui să mai vină cu mine la meciuri. Dar nu vrea fata. A zis «Tată să conducă Steaua până la 90 de ani!» Nu vrea. Ce să fac? Cui o dai? O să am trei gineri și trebuie să văd care e mai capabil. Nu care e mai capabil, ci care are inimă! Inimă de iubire, de dragoste... Degeaba ești capabil dacă nu ai iubire. Îi dau maximum celui care are iubire. Ginerele de acum are dragoste decâ mine și dau Slavă Domnului. Dar nu mai vorbesc de familie că se supără fetele”.

„Ilie Dumitrescu habar nu are de fotbal”

 „E problema lui Ilie Dumitrescu ce spune, dar habar nu are. I-am dat mesaj și i-am zis «Ai fost fotbalist, dar habar nu ai ce e fotbalul. L-am întrebat unde sunt UTA, Dinamo, Rapid, Vaslui, Petrolul? Bun, Ilie Dumitrescu e băiat bun și un om care nu are răutați. Orice om, în fundul sufletului, are o mică invidie și o dă pe față. El e băiat bun, dar are o sămânță de invidie.

 Uite ce s-a întâmplat cu Duckadam că a luat 300.000 de euro fără să lucreze nimic. Să-i arătăm lui Ilie Dumitrescu să vedem ce zice”.

GALERIE FOTO Gigi Becali, conferință la „Palat” » Anunțuri importante pentru suporterii roș-albaștrilor

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, atac la patronul Craiovei: „Băi, domnul Rotaru, nu te atingi nici de unghia mea mică!”

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (75)
856926687751998
Alexandru Bocarnea  •  15 Iulie 2020, 09:42

La toamna o sa-l vanda cu 50 milioane euro !

1097482903625039
Gabriel Lucian  •  15 Iulie 2020, 01:32

Asa Bus, Labus! Asa se semneaza un contract la Jiji la palat! In genunchi, asa vei sta de acum inainte!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Iulie 2020, 21:19

Mda!Toti jucatorii pe care ii ia el, trebuie urgent luati la nationala!Ca finu Mirel ce treaba are!Domnilor de la FRF!Dati-ii nationala-in arenda- acestui om!El sa o faca,el sa suporte cheltuielile,el sa dea prime!Ce ne mai fandosim!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close