FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

FCSB. Gigi Becali, atac la patronul Craiovei: „Băi, domnul Rotaru, nu te atingi nici de unghia mea mică!”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 11:30 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:51

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, i-a oferit o replică lui Mihai Rotaru, după declarațiile făcute ieri de conducătorul CS Universității Craiova.

  • Întrebat ieri despre acuzele lui Becali, care afirma că CS U Craiova beneficiază în campionat de pe urma prietenilor cu persoane din conducerea fotbalului românesc, Rotaru a răspuns vehement:
  • E o mare tâmpenie! Să-și vadă de jocurile lor, de echipa lor, de problemele lor. Dacă ei spun de noi că nu avem față de campioană, spun și eu că niciodată ei nu o s-o bată pe Sepsi în finala Cupei României. Avem o invazie a precupețelor. Toată lumea discută despre Craiova, despre arbitraje. E rușinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă, e rușinos să-i dai un pumn lui Koljic în cap și după să spui că nu e penalty”

Gigi Becali, atac la Mihai Rotaru: „Nu te atingi nici de unghia mea mică”

„Echipa mea va juca tare cu CFR Cluj, dar nu pentru că luptăm noi pentru locul 3, ci pentru ceva ce nu știe Rotaru. El nu știe ce înseamnă dreptatea. Nu, băi, domnul Rotaru, echipa joacă tare pentru că Becali împlinește dreptatea!

Tu nu te atingi nici de unghia mea mică, la ce am făcut eu în țara asta și la ce războaie am dus! Eu îl respect pentru că a făcut ce a făcut și înseamnă că îi merge mintea, dar să închidă gura când vine vorba despre Becali”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor la ProX.

De asemenea, Becali și-a ales favorita pentru lupta la titlu: „Mi-e mi place dreptatea. Dacă aș fi de partea cuiva, mai mult sunt de partea Craiovei decât de partea CFR-ului, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat de-a lungul timpului”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a făcut al doilea transfer al verii: Sergiu Buș! Gigi Becali e enigmatic: „Aflați mai multe la 13:30”

N-a scăpat niciunul! Jucătorii de la FCSB, criticați după înfrângerea cu Craiova: „Cu ei e un hohot de râs”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
roradu
roradu  •  14 Iulie 2020, 20:07

Pe zi ce trece e mai dus....

pittt
pittt  •  14 Iulie 2020, 18:26
Postat de brancusi pe 14 Iulie 2020, 12:15

Cea mai mare dreptate s-ar face daca ei doi ar deveni colegi de garsoniera si scriitori,Gigel fiind deja experimentat,putand sa-l initieze si pe Mihaita.

Daca l-ar lua si pe Mititelu cu ei ar fi nemaipomenit.

859779594095355
Nick Rasu  •  14 Iulie 2020, 18:20

Chiar nu inteleg ce a facut oierul asta in Romania...a furat...a facut puscarie...e o *** de om

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează