FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 3-0

Epuizat și dezamăgit, Mangia s-a luat de jucători: "E cel mai slab meci de când sunt în România! Jucătorii mei n-au luptat azi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 23:32

Devis Mangia a vorbit după partida pierdută clar de echipa sa, CS U Craiova, în dauna lui Dinamo, scor 0-3.

Tehnicianul italian a venit epuizat în fața microfoanelor, dând din colț în colț. Mangia a spus că acesta este cel mai slab meci al oltenilor de când se află la echipă, în vara lui 2017. 

"E o seară foarte grea. Nu am jucat, nu am luptat. Îmi cer scuze suporterilor noștri. Nu e normal cum a jucat echipa mea azi. Trebuie să vorbesc cu jucătorii mei. E cel mai slab meci de când sunt în România.

Fotbalul este incredibil, iar am dat de Montini, iar am pierdut (n.r a pierdut un titlu la juniori, în Italia, într-un meci la Ascoli jucat contra lui Montini) 

Dacă va juca numai împotriva mea, cred că va fi golgeter. Dinamo a jucat mai bine ca noi azi. A jucat cum trebuie. L-am felicitat pe domnul Rednic, dar nu înțeleg de ce ne-am prezentat așa. Ne-a lipsit și Koljic, fiindcă nu avem un jucător pe profilul său", a zis Denis Mangia la TV Telekom Sport.

"A avut dreptate Mangia în privința lui Montini. Știți cum este, de ce îți e frică nu scapi" Mircea Rednic 

CITEȘTE ȘI:

CRIZĂ de nervi pe bancă a lui Mircea Rednic! Antrenorul, scos din minți de un jucător: "Chemați-l, bă, în p**a mea"

VIDEO + FOTO Dinamo RESPIRĂ! Victorie entuziasmantă pentru echipa lui Rednic, care demolează Craiova, 3-0

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (58)
fcu1948
fcu1948  •  17 Decembrie 2018, 11:11
Postat de suporterucv pe 17 Decembrie 2018, 00:48

A fost si la Severin, locul unde FCU isi disputa meciurile ”acasa”....dar probabil ca tu nu ai fost :)))

Hop și Moș Ion, ca și el este om. Te băgași in seama precum musca in spatele calului. Stai liniștit, am fost pe stadion la ambele meciuri jucate de Universitatea Craiova împotriva clonei pesediste. Cel de la Severin este celebru prin lungul convoi de mașini care au făcut deplasarea de la Craiova. Dar de referință este meciul de pe Ion Oblemenco, atunci când Universitatea Craiova a jucat in deplasare la ea acasă și 17.000 de suporteri au înjurat clona pesedista. Găsești imagini elocvente pe YouTube.

suporterucv
suporterucv  •  17 Decembrie 2018, 00:48
Postat de fcu1948 pe 17 Decembrie 2018, 00:22

Vezi că te încurci în minciuni, celebrul meci a fost pe Oblemenco, nu la Severin. Adică meciul în care echipa gazdă csu clona a fost fruierată și înjurată de 17.000 de spectatori. Cu cine să țină lumea din Craiova? În nici un caz cu ăia care au omorât-o pe Universitatea Craiova. Adică în 2013 o clonă nou înființată se face stăpână pe stadion, Universitatea Craiova este exilată la Severin și voi ce faceți? Țineți cu ăia care au izgonit-o din casa ei pe Universitatea Craiova. Iar asta cu marca este o mare vrăjeală. Adică din 1990 și până în 2013 nu a contestat absolut nimeni dreptul FC Universitatea Craiova de a folosi marca și dintr-o dată după 23 de ani s-a trezit cineva că deține el marca respectivă. După 23 de ani!!!! Iar voi credeți tot ce vă servesc ăștia. Și vă mai aveți pretenția că ați fi deștepți....

A fost si la Severin, locul unde FCU isi disputa meciurile ”acasa”....dar probabil ca tu nu ai fost :)))

fabius_2014
fabius_2014  •  17 Decembrie 2018, 00:44
Postat de fcu1948 pe 17 Decembrie 2018, 00:29

Vezi că FCU a fost falimentată de Ilinca, nu de Mititelu. Datoria pt care clubul a intrat în insolvență și apoi în faliment a fost făcută pe vremea lui Ilinca. Era vorba de echipament joma neachitat. La asta s-au adăugat cele 7 milioane de euro cerute de pițurcă drept clauză de reziliere a contractului, deși primise 3 dezlegări în alb, din care folosise 2 (Bărboiau și Găman). Asta ca să înțelegi tu și alții cum este cu falimentul. Nu-ți doresc nimic, ți-am spus doar să ai atâția bani/zile cât l-am pupat eu pe Mititelu. Paritate de tratament, ai lansat o afirmație la adresa mea, ți-am răspuns în mod echitabil. De ce ți-e frică, dacă ești sigur pe afirmațiile tale??

De asemenea toti banii tai sa fie cate pupaturi i-am dat eu lui Mititelu. Citeste in urma si vezi cine a deraiat primul de la un limbaj civilizat.Din nefericire desi am fost suporterii aceeasi echipe, acum suntem in tabere diferite. Trist pentru craioveni si mare bucurie pentru altii.. O seara buna !

Vezi toate comentariile (58)
Comentează