FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Epurări în Copou! Ce măsuri au luat ieșenii după incidentul de la meciul cu Viitorul

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:13 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:13

Președintele Ciprian Paraschiv (45 de ani) l-a dat afară pe directorul de marketing, iar primarul Mihai Chirica (49 de ani) a luat primele măsuri în scandalul nocturnei.

La Iași se taie în carne vie. Președintele Ciprian Paraschiv a confirmat ieri, pentru Gazeta Sporturilor, eliberarea din funcție a directorului de marketing Cristian Postolache: „I-am cerut demisia și și-a dat-o”. Paraschiv i-a imputat acestuia că „nu și-a făcut treaba pentru care era plătit” și, mai mult, faptul că „era administratorul un grup pe Facebook în cadrul căruia clubul era criticat constant”.

La rându-i, primarul Mihai Chirica a luat și el primele măsuri după pierderea la „masa verde” a meciului cu Viitorul (0-3), din cauza unei defecțiuni la instalația de nocturnă. La Radio Hit Iași a anunțat că administratorul bazei din Copou, Florin Baltag, „nu va mai fi acolo, am trimis Corpul de Control, evident că va fi destituit. Probabil că destituirile vor merge și mai sus decât atât, pentru că sunt oameni care nu-și fac treaba. Asta arată multă incompetență. Cine e incompetent? Administratorul stadionului e primul, e cel care se află în competența mea și nu vreau să-l mai văd. Și lua și bani pentru asta. Dacă nu ești în stare să administrezi trei scânduri și patru stâlpi, înseamnă că nu ai ce căuta într-un asemenea sistem!”.

Ți-e ciudă că s-a întâmplat la Iași și s-a întâmplat pe mâna ta, pe mâna oamenilor pe care îi plătești ca să-și facă treaba acolo. Și cărora le urez șomaj liniștit. Nu-l iert pe niciunul! Nocturna era învățată să meargă în patru stâlpi, nu în trei, nu în doi. Ca un motor ce funcționeză normal când are toți cei patru cilindri. Un cilindru a picat, fiindcă un scurtcircuit a aruncat afară și stâlpul, și postul de transformare care îl alimenta.
Mihai Chirica, primarul Iașiului, la Radio Hit

Citește mai multe știri din fotbal:

FCSB, fără rivală în lupta pentru titlu? „FCSB are cei mai buni jucători din România. Nu poți să le faci față lui Moruțan, Man și Tănase!”

CFR Cluj a luat decizia! Acționarul a anunțat dacă echipa se prezintă la meciul cu FC Argeș: „Asta este”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  04 Noiembrie 2020, 15:51

Mda......Dar punctele pierdute? Astea nu le mai puteți recupera!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează