FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Era considerat marea speranță a lui Dinamo, dar a dispărut din vederile lui Bratu » Nu a prins lotul în primele 4 etape și ar putea pleca în iarnă

Dudea a dispărut din echipa lui Dinamo după finalul play-out-ului // FOTO: Cristi Preda
Dudea a dispărut din echipa lui Dinamo după finalul play-out-ului // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 10:57

Florin Bratu a rulat numeroși fotbaliști în primele 4 etape ale noului sezon, nu a cristalizat încă un prim "11", dar un jucător din sezonul trecut a dispărut complet din vederile antrenorului.

Fundașul central Alin Dudea (21 de ani) a mers în cantonamentul din Polonia, dar nu a jucat niciun minut în noul sezon. Mai mult, nu s-a aflat deloc în lot în primele 4 etape, spre deosebire de alți tineri, precum goalkeeper-ul Mihai Eșanu, fundașul Marco Ehmann sau vârful Mihai Neicuțescu, nume care au mai apărut pe bancă, ultimul și pe teren, în meciurile din noul campionat.

În cazul în care situația nu se va schimba până în iarnă, sunt șanse mari ca Dudea să fie împrumutat pentru a prinde mai multe minute la o altă echipă din primele ligi, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut cu jucători precum Vlad Olteanu, Mihai Popescu, Denis Ciobotariu sau Andrei Tîrcoveanu. 

Dudea, care poate fi folosit atât în centrul apărării cât și în linia mediană, a bifat 8 apariții în play-out-ul sezonului trecut, în special în perioada în care a fost urmărit de scouterii lui Lech Poznan.

400.000 €e cota de piață a lui Alin Dudea, conform transfermarkt

25 de meciuri
are Dudea pentru Dinamo all-time. A fost adus de la Craiova în 2014

Vezi și: EXCLUSIV Povestea interesantă a ultimului pariu al lui Bratu: botezat după locul în care tatăl său a jucat la Mondialul din 1998

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
valii_sv
valii_sv  •  16 August 2018, 20:06

Dute tata , sa vii inapoi cand te chem eu !

mosvasile
mosvasile  •  16 August 2018, 17:58

Destui au fost considerati mari sperante ale lui Dinamo!

rocky2
rocky2  •  16 August 2018, 16:06
Postat de lobbyone pe 16 August 2018, 12:31

Dudea e de 3 ani la Dinamo si inca nu tin minte vreun meci bun al lui .

Ocupa degeaba locul altui jucator!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează