FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

La două goluri de Wesley, Eric poate bifa o altă performanță personală în tricoul Viitorului

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 13:52

Brazilianul Eric de la Viitorul ar putea să-și egaleze o performanță stabilită în urmă cu 9 ani, dacă va marca în jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe de duminică, ora 21:00.

Aflat în cursă pentru titlul de cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, Eric de Oliveira are șansa de a stabili un nou record personal.

Mijlocașul Viitorului a înscris în primele trei etape din acest sezon, trecându-și în cont câte o reușită în confruntările cu Dinamo, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt.

Dacă va marca și în deplasarea de la Sepsi Sf. Gheorghe, în meciul programat duminică, de la ora 21.00, în etapa a 4-a, își va egala o performanță stabilită în urmă cu 9 ani.

Astfel, în ediția 2010/2011, pe vremea când evolua la Gaz Metan Mediaș, brazilianul a înscris în primele patru runde, de câte 2 ori în confruntările cu Victoria Brănești, Poli Timișoara și Astra Ploiești, și o dată cu Sportul Studențesc.

În cele din urmă, a încheiat campionatul cu 15 reușite, ocupând locul al doilea în clasamentul golgeterilor.

„Îmi doresc să marchez, dar contează mai puțin, important este să luăm cele trei puncte și să rămânem pe primul loc. Dacă voi reuși, îmi voi egala un record destul de vechi”, a spus Eric.

62 de goluri a înscris Eric de Oliveira în Liga 1, cu două mai puțin decât deținătorul titlului de cel mai bun marcator străin, Wesley

“Nu vreau doar să depășesc recordul, ci să dau cât mai multe goluri, că mai am de jucat vreo 2-3 sezoane în Liga 1”
Eric de Oliveira

Citește și:

Gică Hagi, reacție fermă! Răzvan Marin le-a povestit olandezilor ce i-a spus „Regele” când a auzit că are ofertă de la Ajax

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează