INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Gică Hagi, reacție fermă! Răzvan Marin le-a povestit olandezilor ce i-a spus „Regele” când a auzit că are ofertă de la Ajax

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 11:41

Răzvan Marin, mijlocașul „lăncierilor”, a vorbit cu jurnaliștii de la De Telegraaf. „Mister Hagi mi-a zis într-o clipă: «Du-te, du-te!». A regretat că nu a jucat și el la Ajax”.

Transferat la Ajax pentru 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin se pregătește să debuteze azi în Eredivisie, în deplasarea cu Vitesse Arnhem.
Într-un interviu pentru De Telegraaf, mijlocașul în vârstă de 23 de ani le-a povestit jurnaliștilor olandezi cum a reacționat Gică Hagi „în clipa în care a auzit că pot să ajung la Amsterdam. Mister mi-a zis: «Du-te, du-te!». Mi-a spus odată că regretă că nu a jucat și el la Ajax, pentru că acea echipă era atât de bună".

„Nu trebuie să fiu noul Frenkie”

Marin are și o explicație a ascensiunii sale și a acestui transfer: „Am crescut cu ideea de a ataca mereu și de a câștiga totul. Mister s-a inspirat la Academia sa din filosofia lui Johan Cruyff la Ajax și Barcelona”.

Despre comparația cu Frenkie de Jong, „tricolorul” crede că „e normală, pentru că jucăm pe aceeași poziție. Dar suntem complet diferiți. Antrenorul Erik ten Hag a declarat că eu nu trebuie să fiu noul Frenkie. Și eu cred același lucru”.

88%dintre fanii lui Ajax cred că Marin se va integra la ”lăncieri” (sondaj realizat de presa olandeză: 5.473 de votanți)

„Faptul că am plecat de acasă la 13 ani și am stat la Academia Hagi departe de părinți m-a întărit. Iar acum mă descurc mult mai ușor”
Răzvan Marin, mijlocaș Ajax

 Vezi și:

VITIORUL - GENT // VIDEO Gică Hagi, conferință maraton după eliminarea din Europa League: „Să ne trezim! Viitorul n-are sponsor, rușinică mie” » Ce propune pentru fotbalul românesc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  03 August 2019, 13:33

Dute,dute.....halal cugetre de om destept,,.Adevarat ca numai un rege poate sa scoata asemenea perle.Bravo !!!!

bigbolo
bigbolo  •  03 August 2019, 13:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce ai, prostalau?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează