FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN, JOI, ORA 16:00, GSP TV

Eric către Dorinel: "Venim să vă batem!"

Eric spune că echipa sa va face tot posibilul să învingă liderul
Eric spune că echipa sa va face tot posibilul să învingă liderul

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 12:56

Mediaşul vrea să prindă Europa League şi va forţa joi o victorie pe terenul liderului, Oţelul Galaţi.


Brazilianul Eric de Oliveira i-a transmis ieri un mesaj clar lui Dorinel Munteanu. "Venim să vă batem! Vrem să jucăm în Europa League, aşa că trebuie să cîştigăm la Galaţi", a spus cel care a marcat de 12 ori în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş.

"Sigur, e nevoie de multă muncă pentru a ne impune la Galaţi. Dar ştim să ne batem şi o vom dovedi şi cu Oţelul şi în celelalte partide, pentru că vom lupta pînă în ultima etapă pentru şansa noastră de a juca în Europa", a adăugat brazilianul azi, înainte de plecarea la Galaţi.

"Vrem revanşa"
Şi antrenorul Cristi Pustai se gîndeşte la o victorie pe terenul liderului. "Pentru noi e încă un meci greu în deplasare. Dar sperăm să reuşim o revanşă, după ce în tur ne-au bătut ei, pe terenul nostru, la Mediaş. Ne dorim evoluţii bune pînă la final, în încercarea de a obţine cît mai multe puncte", a declarat "Profesorul". În tur, Galaţiul s-a impus cu 2-0 la Mediaş.

"Din acest program condensat vor ieşi bine echipele cu loturi numeroase şi echilibrate. Avem absenţe pentru meciul de joi, dar şi jucători care să suplinească aceste lipsuri"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2011, 12:07

ete na.. acum la vreme vreti sa bateti la galati,... nu ati batut tg mures, astra si brasovu acasa (3X 0-0), si bateti la galati.. fiti mai seriosi.

nae77
nae77  •  27 Aprilie 2011, 11:56

hai Otelul!dovediti ca nu sunteti intamplator pe primul loc,invingeti si spalati rusinea de la bistrita.nu pentru rezultat,ci pt ceea ce ati jucat.

cornelbraila
cornelbraila  •  26 Aprilie 2011, 23:14

O sa fiti de cascadorii rasului aveati puncte cat pentru 2 echipe in tur si sigur nu o sa prindeti nici locul 3 prapaditilor .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează