LIGA 1  ·  OŢELUL - GAZ METAN, JOI, ORA 16:00, GSP TV

Eric către Dorinel: "Venim să vă batem!"

Eric spune că echipa sa va face tot posibilul să învingă liderul
Eric spune că echipa sa va face tot posibilul să învingă liderul

Articol de — Marti, 26 Aprilie 2011, 00:00

Mediaşul vrea să prindă Europa League şi va forţa joi o victorie pe terenul liderului, Oţelul Galaţi.


Brazilianul Eric de Oliveira i-a transmis ieri un mesaj clar lui Dorinel Munteanu. "Venim să vă batem! Vrem să jucăm în Europa League, aşa că trebuie să cîştigăm la Galaţi", a spus cel care a marcat de 12 ori în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş.

"Sigur, e nevoie de multă muncă pentru a ne impune la Galaţi. Dar ştim să ne batem şi o vom dovedi şi cu Oţelul şi în celelalte partide, pentru că vom lupta pînă în ultima etapă pentru şansa noastră de a juca în Europa", a adăugat brazilianul azi, înainte de plecarea la Galaţi.

"Vrem revanşa"
Şi antrenorul Cristi Pustai se gîndeşte la o victorie pe terenul liderului. "Pentru noi e încă un meci greu în deplasare. Dar sperăm să reuşim o revanşă, după ce în tur ne-au bătut ei, pe terenul nostru, la Mediaş. Ne dorim evoluţii bune pînă la final, în încercarea de a obţine cît mai multe puncte", a declarat "Profesorul". În tur, Galaţiul s-a impus cu 2-0 la Mediaş.

"Din acest program condensat vor ieşi bine echipele cu loturi numeroase şi echilibrate. Avem absenţe pentru meciul de joi, dar şi jucători care să suplinească aceste lipsuri"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan
Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (5)

gazistu  •  28 Aprilie 2011, 12:07

ete na.. acum la vreme vreti sa bateti la galati,... nu ati batut tg mures, astra si brasovu acasa (3X 0-0), si bateti la galati.. fiti mai seriosi.

nae77  •  27 Aprilie 2011, 11:56

hai Otelul!dovediti ca nu sunteti intamplator pe primul loc,invingeti si spalati rusinea de la bistrita.nu pentru rezultat,ci pt ceea ce ati jucat.

cornelbraila  •  26 Aprilie 2011, 23:14

O sa fiti de cascadorii rasului aveati puncte cat pentru 2 echipe in tur si sigur nu o sa prindeti nici locul 3 prapaditilor .

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1