FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Eric de Oliveira face dezvăluiri de senzaţie la „Prietenii lui Ovidiu”! Nu rata o ediție specială, ACUM, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 13:55 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 10:26

Eric de Oliveira, atacantul de 34 de ani al celor de la FC Voluntari, este invitatul ediției din această săptămână de la „Prietenii lui Ovidiu”. Emisiunea va fi difuzată marți, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Brazilianul vorbește despre viața în România, despre copilăria săracă în care juca fotbal desculț și sacrificiile pe care le-a făcut în cariera sa, dar și despre decizia tatălui său de a-l abandona la doar 8 luni. Mai mult dezvăluie cum era antrenorul Gheorghe Hagi și nu evită subiectul kilogramelor în plus. 

Eric crede că Mirel Rădoi nu trebuie dat afară de la prima reprezentativă, are un mesaj dur pentru jucătorii care reprezintă România și vine cu o propunere pentru conducerea FRF.

Unde poți urmări show-ul, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Dezvăluire de senzație făcută în studioul GSP: "Au vrut să mă bage în Guinness Book cu ăia de mănâncă șapte râme pe minut!"

CITEȘTE ȘI

VIDEO Răzvan Lucescu dezvăluie care a fost cel mai dificil patron: „Mă luam la palme după ședințele cu el! Mă certa că de ce nu joacă cutare sau cutare”

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul naționalei! Ce încearcă Rădoi și Dică să schimbe: „Nu puteam să facem treaba asta bătând din palme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bavaria
bavaria  •  08 Noiembrie 2020, 15:36

un fotbalist cu har ca mai toti brazilienii,un om cu mult bun simt, ma bucur ca si-a ales o sotie romanca pt ca este un castig pt tara noastra si sunt convins ca cel putin la nivel de copii si juniori va deveni un f bun antrenor daca va dori sa imbratiseze antrenoratul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează