FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Eric de Oliveira, show total la „Prietenii lui Ovidiu”! A încins „Pamporea” în studioul GSP: „La Viitorul toți mă numeau machedon negru”

Eric de Oliveira, la „Prietenii lui Ovidiu”
Eric de Oliveira, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:40 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 12:13

Eric de Oliveira (34 de ani), actualul fotbalist al celor de la FC Voluntari, a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. În cadrul acesteia, brazilianul a oferit un moment savuros.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Eric, care a dezvăluit că la Viitorul era numit „machedon negru”, a oferit o demonstrație atunci când a fost provocat de Ovidiu Ioanițoaia, moderatorul emisiunii, să danseze „Pamporea”, un dans specific machedonesc. Momentul poate fi urmărit mai jos:

Eric a ajuns în România în anul 2007, atunci când a semnat cu Gaz Metan Mediaș. De atunci, a evoluat pentru alte 3 echipe din Liga 1: Pandurii, Viitorul și FC Voluntari.

Mai multe știri din emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”: 

Dezvăluiri incredibile făcute de Eric: „Îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul! Când eram mic jucam desculț, mâncam singur în tribună”

Moment senzațional de stand-up, după declarațiile făcute de Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”: „A spus unul dintre cele mai românești lucruri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  11 Noiembrie 2020, 12:33

Fain baiat Eric, n ai cumsa nu l placi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează