FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BRAŞOV 3-1

Eric e fericit după debutul perfect la Pandurii: ”Îmi cîntă inima de bucurie”

Eric a făcut spectacol pe teren, după care a dat tonul la diverse dansuri pe teren, pentru a celebra în grup reușitele ce-au adus victoria gorjenilor
Eric a făcut spectacol pe teren, după care a dat tonul la diverse dansuri pe teren, pentru a celebra în grup reușitele ce-au adus victoria gorjenilor

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 23:46

Eric, mijlocaşul-spectacol al Pandurilor, este inspirat de Ronaldinho şi spune cum este fotbalul pentru el: ”Cînd lucrurile merg, rîzi, cînd ele nu merg, zîmbeşte!”

Dorit de Dinamo, dorit de Steaua, Eric de Oliveira a ajuns la Pandurii, unde a devenit, deja, dirijorul şi imaginea echipei: spectacol şi veselie. Mijlocaşul ofensiv de 27 de ani evoluează cu zîmbetul pe buze.

"Fotbalul e bucurie, mi-aduc aminte de cum juca Ronaldinho. Eu aşa sînt învăţat: cînd lucrurile merg, rîzi, cînd lucrurile nu merg, zîmbeşte! Să moară duşmanii de necaz, pentru că atunci cînd te văd vesel, ei nu ştiu că nu ţi-e bine. Sincer, aveam emoţii la primul meci acasă, în tricoul Pandurilor, dar am încheiat partida în uralele suporterilor, iar inima îmi cîntă de bucurie", a declarat brazilianul pentru Gazeta Sporturilor.

"Se vede că sînt fericit"
Secretul lui Eric este simplu, conform propriilor declaraţii: "Am făcut ce ştiu eu mai bine. Să joc pentru echipă, pentru suporteri, pentru spectacol. N-am marcat, dar am contribuit la reuşitele colegilor. Aveam nevoie de o nouă provocare, iar Pandurii se dovedeşte cea mai bună alegere posibilă. Se vede că sînt fericit, că sînt bucuros, eu altfel nu ştiu să joc fotbal decît aşa. Mă ştiam cu antrenorul Pustai, cu cîţiva băieţi din echipă, mă ajut cu Nicandro în teren şi în afara gazonului, viaţa curge frumos pentru mine".

Vrea trofeul Gazetei
"Iubesc Mediaşul, familia mi-e acolo, dar aveam nevoie de o schimbare, care a venit. Mi-aş dori să fiu din nou, încă o dată, cel mai bun străin din Liga 1", a zis Eric la Digi Sport. Mijlocaşul de 27 a cîştigat în 2010 trofeul Gazetei Sporturilor dedicat celui mai bun stranier din prima divizie.

"La Pandurii sînt mulţi jucători de calitate, precum Nistor, Nicoară, Breeveld, dar şi alţii. Eu rămîn acelaşi om modest, ajut echipa. Să ajungă şi mai sus decît în sezonul precedent" (Eric de Oliveira, mijlocaş Pandurii)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
silvercloud
silvercloud  •  22 Iulie 2013, 03:27

Un jucator de exceptie acest Eric!! Se vede dupa cum pune piciorul pe minge, are executii foarte curate si artistice... avem nevoie de ERIC DE OLIVEIRA in nationala ROMANIEI !! Se aude, Pitzurca ?!

zeusdinolimp
zeusdinolimp  •  22 Iulie 2013, 03:13

Bine ca ti-a venit mintea la cap,Eric...Bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează