FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Eric, peripeții în plină pandemie » Brazilianul, „vizitat” de poliție: „O cumpărasem și o montasem în fața casei”

Eric evoluează la FC Voluntari din ianuarie 2020
Eric evoluează la FC Voluntari din ianuarie 2020

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 19:47

Eric de Oliveira (34 de ani), fotbalist la FC Voluntari, a dezvăluit faptul că a avut probleme cu poliția în perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19.

„Într-o zi am stat în stradă, am cumpărat o masă de Teqball și un vecin a chemat poliția. Am pus-o în fața casei să ne jucăm, a venit poliția și a luat măsurile care trebuia, apoi am intrat în casă. Mi-au dat un avertisment”, a dezvăluit Eric în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Răzând, Eric a continuat: „Eu cred că i-a fost ciudă că nu putea să iasă afară. Glumesc, are dreptate, am încercat să fac mișcare, să transpir puțin. Nu a fost nicio supărare, am intrat în casă și asta e”.

400.000 eurovalorează Eric conform Transfermarkt. Brazilianul a ajuns la FC Voluntari în ianuarie 2020

Ce este Teqball

Teqball este un sport jucat cu ajutorul unei mingi de fotbal, pe o masă curbată, combinând astfel elemente de fotbal și de tenis de masă. Jucătorii pot lovi mingea cu orice parte a corpului, exceptând brațele și mâinile.

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Prima mutare făcută de Dinamo: se va alătura la reluarea pregătirilor

Și-a luat țeapă Bălgrădean?! Înțelegerea cu CFR Cluj poate fi anulată » Campioana e prinsă într-un vârtej al scandalurilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează