FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB-CSU CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO Erik Lincar crede că va fi dezastru la FCSB dacă nu câștigă la Craiova: „Asta ar lăsa urme adânci”

FOTO: Erik Lincar
FOTO: Erik Lincar

Articol de , - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 10:29 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 12:34

Erik Lincar (44 de ani), fost jucător la Steaua și fost antrenor la CSU Craiova, a prefațat partida dintre cele două contracandidate din play-off-ul Superligii.

Erik Lincar consideră că duelul stă sub semnul echilibrului, chiar dacă FCSB vine după o înfrângere în fața Rapidului. Tehnicianul consideră că un succes al oltenilor îi poate propulsa pe poziția secundă.

Dan Petrescu își decide viitorul: „Neluțu m-a tot stresat. I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”
CFR Cluj
Dan Petrescu își decide viitorul: „Neluțu m-a tot stresat. I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”

VIDEO. Erik Lincar: „Tind să le dau dreptate celor de la FCSB pe arbitraj”

Campion în două rânduri cu Steaua, Erik Lincar consideră că FCSB pleacă cu un minus în partida cu CSU Craiova, după ce jucătorii au fost afectați  de arbitrajul cu Rapid.

„În urma rezultatului cu Rapid, cei de la FCSB au fost afectați din cauza arbitrajului. Tind să le dau dreptate în privința acestui aspect. Dar, în același timp, mă așteptam să joace cu aceeași agresivitate cu care au evoluat formația din Giulești. În momentul în care o echipă duce această agresivitate la extrem trebuie să ripostezi, riscând să iei un cartonaș roșu. Cumva trebuie să fii la același nivel de agresivitate cu echipa adversă dacă vrei să obții ceva”, a spus Erik Lincar.

Acesta este convins că roș-albaștrii pot ajunge o forță dacă vor câștiga titlul.

„Nu știu dacă-l putem numi dezastru în cazul în care FCSB nu s-ar clasa pe locul 2 și nu ar prinde cupele europene. Dacă ar reuși să câștige campionatul, FCSB ar deveni o forță pentru că s-ar crea o emulație și o motivație în plus pentru niște jucători tineri care au calitate”.

Erik Lincar, despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: 

„Și în trecut a mai avut momente când a spus că vrea să se lase de fotbal, dar nu cred că Gigi Becali va vinde FCSB și să nu mai aibă nicio legătură cu echipa. Chiar dacă își va pune anumiți oameni mai în față, tot el va rămâne la conducere”, a mai transmis Erik Lincar.

VIDEO Erik Lincar, despre CSU Craiova: „Dacă învinge, ia o opțiune serioasă pentru locul 2”

Erik Lincar, cel care a fost antrenor al oltenilor în sezonul 2013-2014, este de părere că CSU Craiova este redutabilă pe teren propriu și că are șanse importante să ia 3 puncte. 

„În play-off sunt puține formații care câștigă în deplasare. Craiova a reușit un rezultat mare prin victoria cu Sepsi. În acest moment, a ajuns foarte aproape de FCSB, dar și lângă CFR. Pe teren propriu echipa a arătat bine și are șanse bune să-i bată acum pe roș-albaștri. O înfrângere în Bănie ar lăsa urme adânci pentru FCSB.

Dacă învinge FCSB, Craiova ia o opțiune serioasă pentru locul 2. N-ar trebui scoasă din calcul nici CFR, care cu un rezultat pozitiv își poate lua avânt. Mulți îi condamnă pe vișinii și spun că se află la finalul unui ciclu, dar oricând pot produce o revenire”, a mai spus Erik Lincar.

Citește și alte știri:

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

Farul, criticată dur din studio + O vedetă luată în colimator: „N-a făcut nimic! Te aștepți de la el să fie motorul echipei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  30 Aprilie 2023, 13:11

Altfel spus, să ținem pumnii Craiovei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează