FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 1-1

Farul, criticată dur din studio + O vedetă luată în colimator: „N-a făcut nimic! Te aștepți de la el să fie motorul echipei”

Ion Crăciunescu nu s-a ferit din a critica jocul „marinarilor” / foto: Bogdan Bălaș +19   FOTO
Ion Crăciunescu nu s-a ferit din a critica jocul „marinarilor” / foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 00:41 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 09:38

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, 72 de ani, nu s-a ferit să critice prestația lui Denis Alibec din remiza Sepsi - Farul 1-1, scoțând în evidență, în același timp, și numeroasele greșeli din echipa „marinarilor”.

Pentru trupa lui Hagi, returul play-off-ului nu a început așa cum spera întreaga suflare de la malul mării. Farul s-a împiedicat pe terenul lui Sepsi și riscă să fie prinsă din urmă de contracandidatele CFR și FCSB. Jocul constănțenilor n-a excelat la Sfântu Gheorghe, aspect remarcat și de Ion Crăciunescu.

Gică Hagi, nervi la flash-interviu » Întrebările care l-au iritat: „Eu vă zic una, voi spuneți alta! Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta”
SEPSI - FARUL 1-1
Gică Hagi, nervi la flash-interviu » Întrebările care l-au iritat: „Eu vă zic una, voi spuneți alta! Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta”

Ion Crăciunescu, analiză frontală: „Alibec n-a făcut nimic! Te aștepți de la el să fie motorul echipei”

„N-am mai văzut de mult atâtea pase greșite într-un meci al Farului! Te aștepți de la Alibec să fie motorul echipei...

Sigur, a avut realizări în acest sezon, dar azi n-a făcut nimic! Nu a făcut nimic prin care să iasă în evidență, nu s-a diferențiat deloc față de ceilalți. Ne mulțumim că a contribuit la gol? Toată lumea așteaptă mult mai mult de la el”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Fostul arbitru a adăugat ulterior: „Nu-mi venea să cred că o echipă tehnică precum Farul, cu atâtea individualități, a putut pierde atâtea mingi!”. 

5e nota primită de Alibec din partea Gazetei, pentru prestația ștearsă din Covasna

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în remiza Sepsi - Farul 1-1

+15 FOTO

Clasamentul din play-off actualizat, după Sepsi - Farul 1-1

VIDEO Alex Bourceanu, despre lupta la titlu din Superligă: „Farul are prima opțiune la titlu, însă poate fi prinsă din urmă”

Citește și alte știri de actualitate: 

S-a enervat din nou! Întrebările care l-au iritat pe Hagi după pasul greșit cu Sepsi: „Nu mai spuneți despre asta noi!”

VIDEO + FOTO Ștefănescu aruncă în aer lupta pentru titlu! Farul se încurcă la Sf. Gheorghe, iar FCSB și CFR Cluj speră » Clasamentul ACUM

FOTO Imagini spectaculoase la Ploiești! Cu Budescu șef de galerie, „găzarii” au sărbătorit evitarea retrogradării de parcă ar fi câștigat un trofeu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
rottwailer
rottwailer  •  30 Aprilie 2023, 11:47
Postat de Catalynn.._. pe 30 Aprilie 2023, 07:56

Io zic ca nu e chiar rău, desigur ideal erau 3 puncte însă acest punct duce Farul la 6 puncte de FC Fcsb și cum nu au punctajul “rotunjit” 2 victorii fcsbiste nu sunt suficiente. Mai in gluma mai in serios poate fi chiar punctul cu care vor câștiga campionatul! Deocamdată însă doar arat: succes CSU, hai cu locul 2 diseară!

Pasarea Mihai Viteazu!

luter
luter  •  30 Aprilie 2023, 08:37

Tot farul Constanța ia titlul,așa sunt jocurilii făcute.farsorul din str.randunelelor ,face circ la TV pentru audienta Digi ???????? baftă marinarilor la cupa cu vin spumant de la iaky

Misu1950
Misu1950  •  30 Aprilie 2023, 08:25

Nu e o noutate! Pentru a respecta adevarul, eu cred ca in cariera lui, Alibec nu a facut mai mult de 30 de jocuri bune! Ca sa nu mai vorbesc de simulari, vociferari, proteste! Nu stiu de ce il ridica atata in slavi Hagi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează