FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - U CLUJ 3-1

Conflict între antrenori în Liga 1, imediat după fluierul final: „N-am înțeles, îmi certa un jucător!”

FC Argeș a învins-o pe U Cluj, scor 3-1. După fluierul final a existat un conflict între antrenorii Andrei Prepeliță (36 de ani) și Erik Lincar (43 de ani). +18   FOTO
FC Argeș a învins-o pe U Cluj, scor 3-1. După fluierul final a existat un conflict între antrenorii Andrei Prepeliță (36 de ani) și Erik Lincar (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 21:07 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 21:43

FC Argeș a învins-o pe U Cluj, scor 3-1. După fluierul final a existat un conflict între antrenorii Andrei Prepeliță (36 de ani) și Erik Lincar (43 de ani).

Prepeliță și Lincar au fost surprinși discutând aprins la finalul partidei. Antrenorul piteștenilor a explicat de la ce a pornit: „A fost un fault dur asupra lui Meza Colli. I-am spus lui Briceag că putea să fie fair-play și să dea mâna. Atât!”. Gestul lui a atras furia omologului de pe banca lui U Cluj.

FCSB, CS Universitatea Craiova sau Sepsi? Cum au arătat audiențele în seara de Conference League
Audiențe
FCSB, CS Universitatea Craiova sau Sepsi? Cum au arătat audiențele în seara de Conference League

Erik Lincar și Andrei Prepeliță, conflict după FC Argeș - U Cluj

„Ok, înțeleg, ești euforic, dar trebuie să fii echilibrat. În prima repriză erau foarte liniștiti pe bancă. Eu n-am vorbit de Tofan, de nu știu care jucător de la ei. Hai să ne vedem de echipele noastre. 

Apreciez pe toată lumea, dar hai să fim mai modești, mai echilibrați. Nu am înțeles, îl certa pe un jucător de-ai mei. Să nu ne mai uităm la alții, să ne vedem de echipele noastre!”, a replicat Erik Lincar, la Orange Sport. 

„După o primă repriză în care ai 3-4 ocazii și nu dai gol, pățești asta. Intrăm în istorie! Avem corner, atacăm, și luăm roșu pe faza lor defensivă. Asta e ultima pe care am văzut-o în fotbal. În partea secundă era clar, trebuia să ținem de rezultat. Luând gol în minutul 46, istoria meciului s-a cam terminat”, a spus Erik Lincar, despre meci, la Orange Sport. 

+14 FOTO

VIDEO De ce a plecat Andrei Cordoș de la „U” Cluj: „Lincar e un anternor foarte bun, dar are probleme de comunicare”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Primul „mazilit” de Dică la FCSB » N-a fost păstrat pe bancă la meciul cu Saburtalo!

FOTO „ROȘU” direct în FC Argeș - U Cluj! Mladinovici a rupt echilibrul în minutul 39

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează