FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Erik Lincar a reconstruit U Cluj și promite: „Vom ridica standarul pentru a promova în Liga 1”

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2021 13:50 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 13:57

U Cluj a început o nouă experiență, sub comanda lui Erik Lincar, secondat de Viorel Domocoș, obiectivul fiind promovarea în Liga 1, după doi ani ratați. 

Ardelenii au renunțat la o echipă întreagă, 12 fotbaliști s-au despărțit de club, alți 7 jucători sosind la Cluj Napoca, dintre care patru, Mitrea, Tescan, Voinea și Balgiu, foști elevi ai lui Lincar la Turris. Și ex-dinamovistul Andrei Blejdea se va alătura lotului.

„Eu consider că prin transferurile pe care le vom face, vom ridica standardul la nivelul la care să ne permită să promovăm la Liga 1. 

Este adevărat că la finalul sezonului, multor jucători le-a expirat contractul, unii au preferat să aleagă alte destinații, cu alții încă mai suntem, poate, în negocieri, dar trenează din anumite motive. Dar, în același timp, noi încercăm să ne mișcăm și să transferăm jucători și în următoarele zile", a spus Erik Lincar.

Eric Linar: „Mă interesează jucătorul care poate să mă ajute să promovez la Liga 1”

„Sunt mulți jucători cu care am colaborat, dar pe mine mă interesează mai mult jucătorul care poate să mă ajute cu adevărat să promovez la Liga 1. 

Este adevărat că important va fi grupul, spiritul pe care îl vom avea și zic eu că facem pași importanți în acest sens. Noi încercăm să formăm un lot de 26 de jucători, incluzând și portarii. Este adevărat că mai trebuie să mai completăm lotul.

Chiar avem, și am avut sub observație și în ultimele trei jocuri la U19, pe copiii pe care îi avem în pepiniera noastră. O săptămână, chiar opt zile, îi vom ține în lot și îi vom urmări îndeaproape", a mai declarat Lincar.

12 jucătoris-au despărțit de U Cluj: Vlad Muțiu, Iulian Anca-Trip, Lucas Chacana, Cristian Gavra, Idan Golan, Dan Berci, Srgian Luchin, Robert Neciu, Derick Ogbu, Rareș Sburlea, Cătălin Ștefănescu și Donaldo Acka

Vom avea jocuri cu Unirea Dej, Viitorul Șelimbăr, Ripensia, SCM Zalău. Și din cauza pandemiei am preferat să rămânem aici, avem condiții excelente. Jocurile or să se disputa aici la noi, acasă, la Cluj
 - Erik Lincar, antrenor U Cluj

VIDEO Totul despre Portugalia - Germania, derby-ul zilei la EURO 2020

Citește și: 

Plecare de ultim moment de la Viitorul: un fotbalist important a părăsit echipa

Antrenorul român care nu crede în proiectul DDB: „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iulie 2021, 09:51

NU mai faceti reciprocitati sau sa cedati puncte .... ca le veti lua din alta parte ! Pe nimeni nu ii intereseaza soarta voastra decat pe voi ! Jucati oricare meci ca si cum ar fi ultimul meci jucat , ultima batalie pe care o aveti de dat pe acest Pamant ! Haide U !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Iulie 2021, 11:20

U Cluj poate ajunge campioana Europeana la ce s-a jucat la Campionatul European ! Haide U !!!

buleicanu
buleicanu  •  19 Iunie 2021, 19:27

"Erik Lincar a reconstruit U Cluj și promite: „Vom ridica standarul pentru a promova în Liga 1”...nu am râs de mult...aşa...de "penguini"..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează