FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ

VIDEO CU FAZA Ermal Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debutul pentru CFR Cluj » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

Kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) a marcat la debutul pentru CFR Cluj, chiar în derby-ul de clasament cu Farul. +35   FOTO
Kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) a marcat la debutul pentru CFR Cluj, chiar în derby-ul de clasament cu Farul.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 21:28 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 21:44

Kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) a marcat la debutul pentru CFR Cluj, chiar în derby-ul de clasament cu Farul.

CFR Cluj l-a transferat în această iarnă pe Ermal Krasniqi de la Ballkani, adversara din grupele Conference League. Extrema din Kosovo l-a impresionat pe Dan Petrescu în partidele amicale și a început din primul minut derby-ul cu Farul.

VIDEO CU FAZA. Ermal Krasniqi, gol la debutul oficial pentru CFR Cluj, chiar în poarta Farului

Krasniqi a fost activ în prima repriză, dar fără mari sclipiri. De altfel, primele 45 de minute nu au oferit vreun șut pe poartă.

Imediat după reluare kosovarul a „spart gheața”. În minutul 49, la scorul de 0-0, Krasniqi a preluat o minge în banda stângă a atacului clujean. A combinat cu Yeboah, un exterior elegant al ghanezului, apoi l-a „executat” pe Aioani cu un șut plasat, la colțul lung.

În minutul 77, viitorul adversar al României din preliminariile Euro 2024 a driblat toată defensiva lui Hagi și a pasat ideal pentru golul de 3-0, marcat de Petrila.

Ermal Krasniqi, transferul iernii la CFR Cluj

Ermal Krasniqi, extremă transferată de CFR Cluj în această iarnă, de la Ballkani, a marcat un gol în cantonamentul campioanei, în amicalul câștigat cu 3-0 împotriva unei selecționate a fotbaliștilor spanioli liberi de contract.

Evaluat de Transfermarkt la 375.000 de euro, Krasniqi a jucat 105 meciuri la Ballkani, în care a înscris 39 de goluri și a pasat decisiv de 17 ori.

Sunt mulţumit de cantonament, condiţii excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania şi nu s-a accidentat nimeni. Dintre noii veniți unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine şi unii sunt foarte bine. Cel mai bine s-a prezentat Krasniqi. A făcut foarte multe lucruri în vacanţă, s-a văzut
- Dan Petrescu, după cantonamentul din Spania

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fostul campion cu FCSB se ia de Becali: „După câte eforturi faci, mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă!”

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Cordea a fost rezervă în victoria cu Hermannstadt: „Îl necăjește!” + motivul schimbării lui Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
silver13
silver13  •  24 Ianuarie 2023, 09:12

Domnul acesta joacă în naționala Kosovo?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Ianuarie 2023, 08:31

Welcome to CFR ,Ermal Krasniqi !

VanBasten
VanBasten  •  23 Ianuarie 2023, 22:31
Postat de Ceferinho pe 23 Ianuarie 2023, 22:10

Asta cu jucatorii de milioane ai lui Gigi e doar marketing.

Nu e marketing, e cat a platit efectiv pe Miculescu. :)))) Ca baiatul nu face nici 300k, asta e alta discutie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează