FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Îl paște un transfer » Un club mare al Europei a pus ochii pe Krasniqi, fotbalistul care l-a sedus pe Dan Petrescu: „Urmăresc acest profil de fotbalist”

Krasniqi a fost cel mai activ fotbalist al CFR-ului în ambele manșe cu Lazio / FOTO Raed Krishan +20   FOTO
Krasniqi a fost cel mai activ fotbalist al CFR-ului în ambele manșe cu Lazio / FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 07:39 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 09:49

Ermal Krasniqi l-a sedus pe Dan Petrescu, dar i-a impresionat și pe cei de la Lazio, care au cerut deja referințe despre kosovar. Din Serie A îl mai monitorizează Torino, Udinese și Sassuolo.

Ermal Krasniqi, 24 de ani, i-a dat pe spate pe cei de la CFR Cluj după doar o lună de meciuri oficiale, inclusiv exigentul Dan Petrescu fiind sedus de prestația kosoravului. 

Fotbalistul este deja pe lista unor formații importante din Il Calcio, în special pe cea a lui Lazio Roma! Capitolinii au transmis că-l vor monitoriza pe internaționalul care-i va da bătăi de cap și lui Edward Iordănescu în preliminariile CE 2024. 

Șefii lui CFR Cluj i-au răspuns cu o ironie lui Maurizio Sarri, după acuzațiile italianului: „Începi cu din ăstea... Sau găsești justificări pentru că Immobile a fost anihilat?”
CFR CLUJ - LAZIO 0-0
Șefii lui CFR Cluj i-au răspuns cu o ironie lui Maurizio Sarri, după acuzațiile italianului: „Începi cu din ăstea... Sau găsești justificări pentru că Immobile a fost anihilat?”

Ermal Krasniqi e pe lista lui Lazio!

În afara biancocelestilor, conform informațiilor GSP.ro, alte cluburi din Italia au început să ceară date despre Krasniqi. Torino, Udinese, Sassuolo și Genoa s-au interesat de fotbalistul lui CFR. "Feroviarii" sunt deschiși la orice discuție vizavi de un transfer, afacerea se va finaliza la vară. 

„Antrenorul Sarri a avut cuvinte de apreciere pentru Ermal. Krasniqi i-a impresionat pe cei de la Lazio. Bravo lui! Nu doar Lazio și-a luat referințe despre fotbalist, mai sunt și alte grupări importante din fotbalul italian. Sunt cluburi care urmăresc acest profil de fotbalist. Krasniqi poate fi variantă de schimb pentru Zaccagni, de început", au punctat agenții fotbalistului, Stefano Salvini și Kastriot Telaku.

Krasniqi poate să joace oriunde, fără probleme. Dacă dădea gol cu Lazio, el pleca deja. Nu îl mai antrenez mult, două-trei luni. Până acum nu a jucat într-un campionat puternic, dar este un băiat senzațional.

- Dan Petrescu, antrenor CFR

2 goluriși un assist are Krasniqi pentru CFR Cluj, în 7 meciuri

VIDEO Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio: „Oprește meciul când noi scăpăm pe contraatac?!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Șefii lui CFR Cluj i-au răspuns cu o ironie lui Maurizio Sarri, după acuzațiile italianului: „Începi cu din ăstea... Sau găsești justificări pentru că Immobile a fost anihilat?”

VIDEO Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio: „Oprește meciul când noi scăpăm pe contraatac?!” + Nici Petrescu nu s-a abținut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  25 Februarie 2023, 14:06

Mare branza, Lazio... Si Miculescu e urmarit de Bayern, care cauta un profil de atacant asemanator lui Lewandovski. Iar Barca ii monitorizeaza intens pe Flo Coman si Oct Popescu.

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  25 Februarie 2023, 10:38

Cum adică, “îl paște”?? Articolul nu are legătură cu echipa ocnașului fariseu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează