INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 0-0

VIDEO Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio: „Oprește meciul când noi scăpăm pe contraatac?!” + Nici Petrescu nu s-a abținut

CFR Cluj reclamă arbitrajul din meciul cu Lazio / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +20   FOTO
CFR Cluj reclamă arbitrajul din meciul cu Lazio / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2023 10:44 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 12:31

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, nu și-a putut ascunde nemulțumirea la finalul meciului retur cu Lazio, din Conference League, încheiat 0-0. Deși a lăudat prestația „feroviarilor”, oficialul s-a plâns de maniera de arbitraj a neamțului Felix Zwayer. 

  • CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Lazio, 0-0, și a fost eliminată în play-off-ul pentru optimile Conference League. În tur, la Roma, Lazio s-a impus cu 1-0.

Fostul arbitru internațional s-a legat de faza petrecută în repriza secundă, când „centralul” a oprit mult prea ușor un contraatac periculos al clujenilor, după ce doi fundași de-ai lui Lazio s-au ciocnit la jumătatea terenului. Arbitrul a oprit meciul, indicând că apărătorii italienilor s-ar fi lovit în zona capului. Conform protocolului, arbitrul e obligat să oprească meciul în momentul în care un jucător suferă o lovitură în zona capului și există riscul producerii unei comoții cerebrale.

Nici Dan Petrescu n-a trecut peste faza respectivă: „Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac”, a comentat „Bursucul”, cel care, pe margine, a protestat vehement.

Ba chiar a mers să-i comunice arbitrului de rezervă că cei doi fotbaliști de la Lazio s-au lovit, de fapt, picior în picior. De altfel, unul dintre aceștia a fost surprins ieșind de pe teren șchiopătând.

Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio

„Sunt mândru de jucători, de staff-ul tehnic, de Dan Petrescu. Ne-a scos Lazio dintr-o fază fixă. 

Trecem și peste situațiile în care doi jucători ai echipei adverse se ciocnesc fară să se accidenteze, iar arbitrul oprește jocul deși noi scăpam pe contraatac cu o ocazie clară. Nu avem ce să facem, toate astea fac parte din joc. Încercăm să cernem, să tragem concluzii”, a punctat Balaj. 

„Trebuie să spun că, dacă jucătorii au prestat astfel, asta s-a datorat și suporterilor, care au venit să ne încurajeze. Deja sunt obișnuiți să câștigăm campionate, cupe, iar uneori stau în fața televizorului. Dar în meciurile importante sunt alături de noi”, a mai spus oficialul campioanei, mulțumindu-le celor 18.000 de spectatori prezenți la duelul de joi seara. 

Felicit echipa, a făcut un joc fantastic! Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac când se lovesc doi jucători genunchi în genunchi. Ne-a lipsit și norocul. Dar băieții au dat tot, au avut ocazii și în 10 contra 11. Chiar m-au șocat în unele momente ce bine și ce curajos au jucat, ce atitudine au avut.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

5a fost nota primită de „centralul” Felix Zwayer în caseta tehnică din GSP

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

VIDEO Dan Petrescu explică de ce nu l-a schimbat pe „corijentul” lui CFR Cluj din returul cu Lazio: „Ăsta a fost motivul!”

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Momentul inedit care l-a avut în prim plan pe Camora

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
planetfun
planetfun  •  24 Februarie 2023, 17:47
Postat de paolo12 pe 24 Februarie 2023, 12:39

"Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac...". Da' vreun șut pe poarta în cele doua meciuri?

Le-a lipsit un arbitru prieten.

gazistu
gazistu  •  24 Februarie 2023, 15:50

bun, a gresit ... in rest, voi ati fost tot pe ei, i-ati inghesuit la ei in careu, asa-i?

Offside_
Offside_  •  24 Februarie 2023, 14:07
Postat de rav410wrc pe 24 Februarie 2023, 13:00

Ce mai, viciere de rezultat !! Era o faza clara de 2 kfc-isti, singuri cu poarta goala ... Bine, nici asa NU e sigur ca dadeau mingea pe poarta, da' cine stie !? ;))))

Lasă i pe obositii ăștia de atâtea titluri, nu vezi ca nici public nu mai au ca li s a aplecat și spectatorilor sa tot vadă Cupe și campionate. Sigur marcau îți dai seama, nici un șut pe poarta tot meciul dar fix la faza asta îl programaseră :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close