FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 3-2

Eroul Viitorului cu Astra, nerăbdător înaintea meciului DInamo-FCSB: "Normal că țin cu Dinamo"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 22:22

George Țucudean, marcator în partida dintre Viitorul și Astra (3-2), susține că așteaptă cu nerăbdare ca FCSB să facă pasul greșit în duelul cu Dinamo de luni.

"Câteodată nu trebuie să faci un meci bun ca să iei un punct sau trei. Nu i-am lăsat să se distanțeze în meciul direct. Am trecut în față și așteptăm cu nerăbdare meciul de luni.

Normal că țin cu Dinamo. Mai sunt două meciuri improtante în care trebuie să luăm maximum de puncte și depinde doar de noi", a spus atacantul Viitorului la TV Digi Sport.

Viitorul are avantajul meciului direct, în cazul în care echipa lui Gheorghe Hagi va încheia sezonul la egalitate de puncte cu FCSB.

  • Meciul dintre Dinamo și FCSB se joacă luni, de la ora 20:30 și poate fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  30 Aprilie 2017, 10:37

Cică, în meciul direct nu i-am lăsat să se distanţe. Bă, pe stelişti nu i-a lăsat să se distanţeze *** petrescu care a refuzat Stelei două penaltiuri clare ca lumina zilei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  30 Aprilie 2017, 08:56

Pe asta nu l au vrut desteptii din pch ...lasa baietii ca va ia negoita pe ibrahimovici

vladutz13
vladutz13  •  29 Aprilie 2017, 23:46

Atunci ce-a cautat la Steaua? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează