FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID / DIN ALLE (ELVETIA) DE LA REMUS RAUREANU SI GABRIELA ARSENIE (FOTO)

Esec cu Sochaux

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

In cel mai tare amical al verii pentru giulesteni, Coman a revenit in poarta. Mai ales ca si Copos isi anuntase prezenta, sa vada cu ochii lui cum e Rapidul post-Razvan Lucescu. Contra echipei care detine Cupa Frantei, cu multe nume cunoscute, ca Dalmat, Birsa ori Omar Daf, Maftei (8) a lovit primul: lovitura libera bine executata de Grigorie si capitanul a reluat cu stingul in poarta.

Au urmat destule greseli ale rapidistilor, mai ales in faza de aparare. Pase gresite, nesincronizari. Francezii au egalat insa doar din penalty, dupa un fault al lui Coman si o faza suspecta de ofsaid. Slovenul Birsa, adversarul din preliminariile Euro 2008, a marcat. S-a jucat mai deschis in partea a doua. Buga a ratat dupa ce reusise o preluare excelenta (51), Tamandare a marcat, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid (69). Dupa doua minute, sutul bun al lui Buga a fost blocat de portar. A punctat insa tot Sochaux, intr-o faza in care Andrade parase spectaculos o prima tentativa. Rapid a parut in progres fata de precedenta infringere, 0-1 cu Bastia, dar mai are doar 11 zile pina la socul cu Dinamo, in Supercupa.

Rapid-Sochaux 1-2
Au marcat: Maftei (8) / Birsa (44, penalty), Isabey (75)
Rapid: D. Coman (46 Andrade) - Sapunaru (65 Tamandare), M. Constantin, Maftei (72 I. Rada), Bozovici (72 Perja) - Maldarasanu (67 R. Stancu), Lazar (67 N. Grigore), Grigorie - Cesinha (46 Dobroiu, 81 L. Raduta), Mazilu (55 Boya), Burdujan (46 Buga)
Antrenor Cristiano Bergodi

Vorbeste romaneste
Cristiano Bergodi se tine de cuvint si incepe sa vorbeasca cu jucatorii si in limba romana, nu doar in italiana. Antrenorul giulestenilor a amestecat ieri cele doua limbi in indicatiile pe care le-a dat fotbalistilor. Din cind in cind, a strecurat "Marius, hai, mai sus!" sau "Lazar, vino in mijloc!". Bergodi a fost permanent agitat pe banca si a insistat cu indicatii date lui Burdujan la pauza, desi atacantul a fost inlocuit imediat dupa reluare.

Copos pe banca
George Copos a ajuns la meciul cu Sochaux, asa cum ii anuntase pe cei din conducerea clubului inca de zilele trecute. Numai ca patronul a intirziat si a prins abia inceputul reprizei secunde. "Am avut GPS la masina, dar m-am ratacit in munti", a spus Copos. Actionarul majoritar s-a salutat cu Bergodi, Moldovan si Marian Rada, si a luat loc pe banca, de unde a urmarit restul jocului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează