FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Eșec istoric » Petrolul a pus capăt unei serii de invincibilitate incredibile a Stelei pe Arena Națională

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 15:31

Steaua - Petrolul 0-1 a fost cel dintîi meci pe care campioana l-a pierdut pe Arena Naţională, într-un joc dintr-o competiţie internă.

Pînă joi seară, roş-albaştrii disputaseră pe stadionul inaugurat în septembrie 2011 nu mai puţin de 26 de jocuri, iar linia de clasament era: 20 de victorii şi 6 remize, golaveraj 59-16.

Steaua a jucat și 21 meciuri pe Arena Naţională în cupele europene, dintre care a pierdut numai 5: 0-2 cu Dinamo Kiev, 0-1 cu Twente, 0-4 cu Chelsea, 1-5 cu Stuttgart şi 0-1 cu Spartak Trnava.

Oficialii Campioanei României au anunțat că în viitor Steaua va juca mai multe meciuri pe Arena Națională, motivul fiind legat de războiul dintre campioană și MApN.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
khal_37
khal_37  •  11 Aprilie 2015, 17:23

FC Dinamo Bucuresti-Wikipedia: ,,Fotbal Club Dinamo București, pe scurt Dinamo, este un club de fotbal din București, România, care evoluează în Liga I. Fondată în 1948, echipa își dispută meciurile importante de acasă pe Arena Națională, iar Stadionul Dinamo este folosit pentru partidele cu echipe de interes mai scăzut.''!!!! :))) *** joaca meciurile importante pe National Arena, in ,,adapostul'' din sos Stefan cel Mare disputandu-le pe alea fara importanta( Pandurii, Chiajna etc). Cate meciuri a jucat Dinamo in tur pe National Arena? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  11 Aprilie 2015, 17:15
Postat de lalisezaricanebraska pe 11 Aprilie 2015, 16:48

Azi este post, buna varza fara carne.

***. Hai Romania, hai Steaua!!! Muriti de invidie ca Steaua se mentine sus, chiar daca este hartuita si atacata din toate partile, dar cum am mai spus-o, locul Stelei e acolo sus, printre stele, restul e doar ura si invidia unor *** care urasc aceasta tara si tot ce e bun si frumos in ea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  11 Aprilie 2015, 17:11

Comunicat oficial: ,,Andrei Prepelita a fost diagnosticat joi cu amigdalita acuta, care se manifesta prin stari febrile si frisoane, acesta aflandu-se inca sub tratament medicamentos. Se fac eforturi pentru ca acesta sa fie apt de joc pentru partida de maine, de la Giurgiu, insa medicul echipei este rezervat cu privire la acest lucru! Speram, pe aceasta cale, ca suporterii Stelei sa nu ia in seama acest tip de subiecte, care nu au sanse sa destabilizeze atmosfera din cadrul lotului nostru si facem un apel catre jurnalistii de la Gazeta sporturilor sa respecte atat clubul nostru, cat si cititorii lor!''

Vezi toate comentariile (15)
Comentează