FOTBAL  »  Superliga  »  

Eşec sub privirile lui Bucur

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Elevii lui Ştefan Stoica au fost învinşi azi, în cea de-a patra partidă din stagiul de pregătire din Antalya, de ocupanta locului 10 în prima ligă poloneză, MSK Odra Wodzislaw, scor 0-1. Este a treia înfrîngere consecutivă pentru buzoieni în amicale, după cele cu Dinamo Zagreb şi FC Daegu, ambele la acelaşi scor: 0-2. Singura victorie obţinută de Liţu şi compania a fost cea cu Karaganda (1-0), în prima partidă-test a stagiului de pregătire. La partida cu polonezii a asistat şi finanţatorul Gloriei, Costel Bucur, care a pus rezultatul şi pe seama arbitrajului: "Ne-au furat arbitrii vreo trei penaltyuri, puteam să învingem azi. Şi polonezii au fost puternici, dar în repriza a doua numai noi am fost pe teren".

Gloria Buzău - MSK Odra Wodzislaw (Polonia, I) 0-1
A marcat: Navika (15)

Mincă - Nejneru, Jozici, Vlaicu, Ochincă - Paleacu, Liţu, Milosavjlevici, Al. Filip - Cl. Ionescu, V. Simion. Antrenor: Ştefan Stoica. Au mai evoluat: Şuleap, Ioviţă, Gheorghiţă., Orbu, Guda, Costel Petre, Al. Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează