FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV De ce au eșuat negocierile Mititelu - Șumudică: pe ce loc trebuia să fie echipa la 1 martie, condițiile demiterii și reproșul patronului oltean

Marius Șumudică / FOTO: Arhivă GSP
Marius Șumudică / FOTO: Arhivă GSP

Articol de , - Publicat duminica, 27 august 2023 15:30 / Actualizat duminica, 27 august 2023 16:56

Marius Șumudică nu mai ajunge la FCU Craiova. Acordul inițial, verbal, pe care l-au avut cu Adrian Mititelu, a căzut definitiv duminică la prânz, atunci când antrenorul i-a retrimis draftul de contract pe care îl primise cu o seară înainte. 

Doar că, acesta fusese schimbat în anumite locuri, moment în care patronul oltenilor i-a reproșat acest lucru. „La sfatul avocatului am făcut acele modificări", ar fi argumentat antrenorul în discuția cu Mititelu. 

Ianis Hagi a plecat de la Rangers! A fost prezentat de noua echipă
SPANIA
Ianis Hagi a plecat de la Rangers! A fost prezentat de noua echipă

„Eu am discutat și am stabilit ceva cu tine, nu cu avocații”, i-a replicat Adrian Mititelu, după care instalarea lui Marius Șumudică a căzut definitiv.

Adrian Mititelu îi cerea lui Marius Șumudică să ducă echipa în primele 8 la 1 martie 2024!

Motivul neînțelegerii din contract l-a vizat modul în care Șumudică ar urma să fie demis dacă nu îndeplinește obiectivul asupra căruia ambele părți conveniseră și bătuseră palma. Și anume, ca până la 1 martie 2024, FCU Craiova să se claseze între primele 8! În momentul de față, după 7 etape, gruparea olteană e abia pe locul 13. 

Contractul prevedea că dacă nu e cel puțin pe locul 8 la acea dată, poate fi demis! Iar modul în care urma să se facă despărțirea a fost cel care a blocat colaborarea dintre Mititelu și Șumudică încă dinainte să înceapă.

Mititelu dorea introducerea unei clauze prin care îl poate debarca atunci, cu obligația de a-i achita la zi salariile, dar fără alte compensații. În schimb, Șumudică dorea să-i fie achitate toate salariile până la finalul înțelegerii, care avea scadența în iunie 2025. Ceea ce ar fi însemnat practic, o despăgubire, peste contractul pe care îl avea deja încasat până la 1 martie, de aproape 400.000 de euro. 

Patronul Adrian Mititelu n-a acceptat, a avut și un argument către tehnician de genul „deci, tu ratezi și obiectivul, devii și liber să pleci oriunde, dar vrei să-mi mai iei și alte sute de mii de euro. Exclus!”.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare

Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FC Botoșani și Nicolae Dică: „Ne-am înțeles, sper să ne revenim!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
deal1
deal1  •  27 August 2023, 21:14

antrenorii astia sunt doar niste profitori, doar cu drepturi si fara nicio obligatie, ei vin si pun doar comditii, sa li se aduca anumiti jucatori, sa li se asigure orice cer si cand vrea si cel ce plateste sa vada pentru ce plateste li se da cu tifla, Esti antrenor bun, vii si intrebi care e obiectivul echipei si atunci spui ca pentru acel obiectiv vrei cutare si cutare lucru, patronul iti aduce tot ce ai ceru si tu nu realizezi obiectivul si vrei si compensatii, eu zic ca daca obiectivul a fost ratat antrnorul si staful sa inapoieze salariile primite si sa plateasca eventuale despagubiri

ipsilante
ipsilante  •  27 August 2023, 20:09

Uuups! Hai ca e tare rau! Lui Mititelu ***, lord de Booveni-halta, nu i-a mai iesit pasienza... Sumuduca s-a prins in ultimul moment de cacealma, si a "completat" altfel contractul, fapt care l-a revoltat la culme pe lordul de Booveni-halta! Printul Mititelu jr., venit urgent din excursiile lui extenuante, de peste ocean, desi s-a implicat total, trup si suflet, a fost fara succes, in "afacerea Sumudica"! Ghinion de nesansa! FC Booveni ramane o fregata zburdalnica in deriva, pe oceanul nesabuintei numit, MI-TI-TE-LU! Mare pacat, in opinia mea! Lotul actual chiar are valoare si putea sa ajunga pe podium, cred eu dar, cu o conducere inteleapta si dibace, nu cu dinastia Mititelu, printz de Booveni-halta! FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  27 August 2023, 19:30

Nu ne asteptam la asa ceva :)))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează