FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

Eugen Neagoe a rezolvat prima problemă de la Hermannstadt: „Meciul cu FCSB se joacă la Sibiu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 17:51

Eugen Neagoe (52 de ani) a semnat cu Hermannstadt și a anunțat că meciul din etapa a 14-a din Liga 1, cu FCSB, se va juca pe noul stadion de la Sibiu.

„Obiectivul e să rămânem în prima ligă. Cu siguranță mi-aș dori și alți jucători decât cei pe care-i am acum. Dar în acest moment nu se mai poate face nimic. O parte dintre jucători îi cunosc, cu unii am și lucrat. Se pot realiza lucruri frumoase.  

Meciul cu FCSB se va juca la Sibiu. Asta a fost promisiunea conducerii clubului când am semnat contractul”, a declarat Eugen Neagoe la TV Digi Sport.

Stadionul din Sibiu a fost modernizat timp de mai bine de un an, după care s-au jucat câteva meciuri pe el și gazonul a fost distrus. Oficialitățile sibiene au fost obligate să schimbe gazonul și pentru ca acest lucru să se întâmple în condiții normale, echipa de fotbal a jucat meciurile de pe teren propriu la Târgu Mureș. (Detalii AICI)

„În decurs de câteva zile au venit 3-4 oferte. Au fost discuții și cu alte echipe din Liga 1, dar nu vă pot spune numele echipelor” 
- Eugen Neagoe

Citește și:

Dinamo, peste Steaua! FCSB, peste Dinamo! Statistică dată peste cap la Derby de România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
anastasiu
anastasiu  •  02 Octombrie 2019, 19:10
Postat de custov pe 02 Octombrie 2019, 18:59

Poti sa-i duci pe moura ,bru ,brito ,perovici si rauta pe care i-ai ales impreuna cu marele conducator ,pru!ea si care nu au valoare .Tu mare antrenor poti sa-i resuscitezi!!!!!!!!!

Momentan nu poate dar si Dinamo va trebui sa aduca jucatori mult mai buni in locul lor!

custov
custov  •  02 Octombrie 2019, 18:59

Poti sa-i duci pe moura ,bru ,brito ,perovici si rauta pe care i-ai ales impreuna cu marele conducator ,pru!ea si care nu au valoare .Tu mare antrenor poti sa-i resuscitezi!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează