FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Cum poate ajunge Neagoe la Universitatea Craiova » Ce sumă trebuie să achite pentru a pleca de la U Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 21:44 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 21:44

Eugen Neagoe (55 de ani) este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova, dar „Geană” trebuie să-și rezilieze contractul cu U Cluj.

Pe banca clujenilor din august 2022, Neagoe vrea să-și rezilieze contractul, dar trebuie să ajungă la un acord cu șefii clubului, având în vedere că nu există o clauză de reziliere.

Rednic dezvăluie salariul imens câștigat de Zăvăleanu la Dinamo și atacă: „A dus cheltuielile la 9 mil. €!”
Dinamo
Rednic dezvăluie salariul imens câștigat de Zăvăleanu la Dinamo și atacă: „A dus cheltuielile la 9 mil. €!”

Cât trebuie să achite Eugen Neagoe pentru a ajunge la Universitatea Craiova

Plătit cu 8.000 de euro pe lună la U Cluj, Neagoe ar trebuie să restituie o parte din banii câștigați pânp acum la ardeleni.

„El trebuie să dea jumătate din salariile primite ca să se ducă la Universitatea Craiova. A primit puțin mai mult de două salarii”, a spus jurnalistul Radu Naum, editorialist GSP și realizatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Astfel, Neagoe ar trebui să achite aproximativ 8.000 de euro pentru a semna cu CSU Craiova.

Eugen Neagoe va lucra din nou în Bănie

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp în 2005, apoi în perioada 2010 - 2011, ca „secund” al lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

Ca jucător, a avut două mandate la Universitatea Craiova, unul între 1986 și 1993, al doilea în anii 1999-2000.

L-a dorit și Gigi Becali

De curând, Eugen Neagoe a fost pe lista unui alt club cu pretenții din Liga 1. Gigi Becali a vrut să-l angajeze la FCSB după demisia lui Nicolae Dică, dar totul a picat după ce Neagoe a cerut timp de gândire.

În cele din urmă, Becali i-a dat mână liberă lui Mihai Pintilii, apoi l-a angajat pe Leo Strizu ca „paravan”, în condițiile în care acesta are licența Pro, necesară unui „principal” de Liga 1, dar Pintilii nu.

Citește și: 

Aveam golaveraj 45-2!” » Unde a început mania lui Dan Petrescu pentru o apărare betonată și ce obicei obsesiv are seara: „Mereu iau telefonul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
Adi1919
Adi1919  •  24 Decembrie 2022, 13:50
Postat de legio.sud pe 23 Decembrie 2022, 23:03

Ăștia nu sunt ardelenii ăia cei mai frumoși , cei mai deștepți , cei mai corecți , cei mai cei … la fel ca frânării de la kvsc … colcăie corectitudinea și onestitatea în zona aia a României …

Cand ai un contract,trebuie respectat! Poate pe la voi nu exista asa Ceva sau nu ati auzit ..Partea de lume,de care vorbesti este la cel putin 10 ani distanta in fata...Nu jigni,in final tot romani suntem..

dandana
dandana  •  24 Decembrie 2022, 11:07

Gata bai încetați sa mai fiți contra. Asta se poate acuma, susțineți-l pe Neagoe ca este de-al nostru. Da nu cred nici eu ca nu este momentul, dar dacă ma înșel și la fel și voi. Pai cu figurile astea ale voastre ar trebui sa antreneze Rotataru ca Becali. Oricum anul asta este dus pentru a câștiga campionatul. Poate dacă pleacă rotaru și vine alt patron care vrea sa și câștige în loc sa vândă pe bandă rulantă. Doar atunci se poate face ceva în România. Pana atunci dragilor vor mai trece ani. Deocamdată trebuie sa scăpăm de mulți jucători leneși. Ziceți ca ne trebuie antrenori mare că avem echipa de la psg. Dragilor îl avem pe markovici și Ivan. Ce vreți sa câștigăm cu ei? Jucători ăștia atâta pot. Eu am prezis ca ar putea sa cădem în play out, și tare îmi este teama ca se va și ÎNTÂMPLA Asta. Fiți serioși și haideți sa vedem ce iasă, oricum anul asta este ratat. Iar dacă omul asta vrea sa iasă, înseamnă că nu da bani pentru antrenor care cere mult

dansy
dansy  •  24 Decembrie 2022, 10:36
Postat de marcelclujnapoca pe 24 Decembrie 2022, 07:36

Lozinca lui NEAGOE ,,,,Nu vrem în play-off,,,, poate o duce la Craiova. Cata vreme nu alegi pentru performanta , nu o sa ai performanta. Haide U !

Jeana a fost realist când a afirmat ca nu se gândește la play Off. Pai cu ce jucatori aveți ce doreai sa afirme?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează