FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Reacția șefilor lui U Cluj, după ce Neagoe le-a întors spatele pentru a o prelua pe Craiova: „E sub contract cu noi”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 14:08 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 15:04

Eugen Neagoe (55 de ani) a bătut palma cu Mihai Rotaru pentru a deveni noul antrenor de la Universitatea Craiova, informație anunțată azi în premieră de GSP.ro. Rămâne să rezilieze contractul cu actuala echipă, U Cluj.

Din august antrenor la U Cluj, Neagoe a decis să schimbe echipa. Ofertat de Mihai Rotaru, a bătut palma cu patronul lui CSU și va semna cu echipa din Bănie de îndată ce reziliază contractul cu „șepcile roșii”.

Președintele clubului din Cluj-Napoca, Radu Constanțea, a dezvăluit că Neagoe i-a comunicat dorința de a pleca.

Manele, dedicații, țigări și băutură » Mutu a încheiat anul cu o petrecere de pomină: „Degeaba sunt eu milos cu șarpele veninos”
RAPID
Manele, dedicații, țigări și băutură » Mutu a încheiat anul cu o petrecere de pomină: „Degeaba sunt eu milos cu șarpele veninos”

Președintele lui U Cluj: „Eugen Neagoe mi-a spus că își dorește să plece”

„M-a sunat şi mi-a spus că are ofertă de la Universitatea Craiova, că l-au contactat cei de acolo, că îşi doreşte să plece, că e vorba de Craiova, echipa lui de suflet şi aşa mai departe.

El nu a reziliat contractul, e sub contract cu noi, cu Universitatea Cluj. Îl aştept la discuţii. Va sosi şi vom vedea ce soluţii se pot găsi”, a precizat Constanțea pentru actualdecluj.ro.

Din informațiile Gazetei, contractul dintre Neagoe și U Cluj nu prevede o clauză de reziliere. Așadar, cele două părți trebuie să ajungă la un acord amiabil.

Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova. 

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului. 

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații.

- Comunicat U Cluj

Este Eugen Neagoe antrenorul potrivit pentru CS Universitatea Craiova?

Da, Rotaru a ales bine
Nu, nu poate aduce titlul în Bănie

Cifrele lui Eugen Neagoe ca antrenor

  • La U Cluj, Neagoe a înregistrat 6 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri în 19 meciuri.
  • 8 echipe a antrenat Eugen Neagoe pe prima scenă, comeptiţie în care a debutat pe 28 mai 2005, Dinamo-FCU Craiova 5-0. 
  • Locul 6 cu Sepsi OSK în 2018/19 a fost cea mai bună clasare din carieră în Superliga României. 
  • 225 jocuri a strâns Eugen Neagoe în Liga 1, 73 încheiate cu victorii, 63 la egalitate şi 89 cu înfrângeri.

Mai multe știri din Liga 1: 

Măldărășanu, după ce FRF i-a „topit” 9 puncte lui Hermannstadt: „Nu rămâne așa! M-a sunat patronul: «În maximum o lună se rezolvă»”

„Hai să vorbim pe șleau!” » Adrian Mititelu a cedat în direct: „În ce țară trăim?! N-am intrat cu mitraliera pe stadion, n-am vrut să omor pe nimeni!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
gigimarga2
gigimarga2  •  25 Decembrie 2022, 06:16
Postat de dansy pe 24 Decembrie 2022, 10:53

Greșeală intenționată se pune între ghilimele!

Ca sa te convigi tu si sa poti mânca sarmalele în tihna urmareste mi posturile si ai sa constati ca s pretin bun cu gramatica doar ca uneori consider ca nu sunt la teză si mă intereseaza mesajul în sine , nu perfectiunea formei de transmitere . Craciun fericit !

Offside_
Offside_  •  24 Decembrie 2022, 14:39
Postat de dansy pe 24 Decembrie 2022, 10:47

Pai ce sa facă dacă din 5 luni a primit doar aproape doua salarii de la Cluj? Ce caracter au cei din conducerea U Cluj?Omul pleacă la mai bine.Tu ai muncit pe undeva pe gratis?

Fix de aia pleacă, dacă era cu tot la zi, ii dadea cu flit lui Rotaru. Nu s așa naiv. Nici măcar nu mi pare rău după el, singura realizare a fost ca nu am pierdut foarte urat. In rest, nici o idee de joc și multă autobaza. Pana la urma, cred ca de rămânea Lincar eram tot pe acolo cu clasamentul, doar ca jocul era mai plăcut ochiului. Succes la Craiova, ce sa zic. Bănuiesc ca nu-l prinde Pastele p-acolo, rămâne de văzut.

dansy
dansy  •  24 Decembrie 2022, 10:53
Postat de gigimarga2 pe 23 Decembrie 2022, 15:34

Esti de a dreptul amuzant in incapacitatea ta de a sesiza gresala intentionată

Greșeală intenționată se pune între ghilimele!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează