FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Manele, dedicații, țigări și băutură » Mutu a încheiat anul cu o petrecere de pomină: „Degeaba sunt eu milos cu șarpele veninos”

Adrian Mutu petrece alături de liderii galeriei Rapidului +12   FOTO
Adrian Mutu petrece alături de liderii galeriei Rapidului

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 13:27 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 14:00

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, s-a distrat în compania unui cântăreț de manele, pe care l-a răsplătit pentru dedicațiile făcute.

Noaptea trecută, pe TikTok au început să circule câteva videoclipuri filmate într-un restaurant din Capitală.

+8 FOTO

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, este „flancat” de Ionuț Voicu, delegatul echipei, și de Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei. În fața „Briliantului” stă Gigi „Corsicanu”, alt șef al ultrașilor giuleșteni.

La masă cu aceștia se află cântărețul de manele Narcis de la Bărbulești, care le face dedicații celor de față.

VIDEO. Mutu a încheiat anul cu o petrecere de pomină, acompaniat de manelistul Narcis de la Bărbulești

„Pentru «Briliantul» României, pentru viața noastră, pentru Adrian”, spune artistul, în timp ce Adrian Mutu îl filmează. La un moment dat, „Briliantul” îi întinde câteva bancnote.

„Sărut-mâna din suflet, mulțumesc foarte mult”, răspunde Narcis, care apoi interpretează una dintre melodiile lansate de curând:

„Degeaba sunt de finețe / Că lumea-i cu două fețe / Degeaba sunt eu milos / Cu șarpele veninos”.

Adrian Mutu a petrecut cu manele, vin și țigări

Mutu dă din cap aprobator și lasă telefonul pe masă, aparent savurând momentul.

Pe masă apar pahare de vin, iar la un moment dat Mutu își aprinde o țigară. La un moment dat, antrenorul Rapidului ia microfonul și i se adresează manelistului:

„Elevul a trecut maestru. Bravo, felicitări! Din suflet îți spun”.

+8 FOTO

Adrian Mutu și Rapid au încheiat anul pe locul 4 în Superligă, cu 38 de puncte, la fel de multe ca echipa de pe 3, FCSB.

Mai multe știri din Liga 1: 

Top 5 cele mai proaste transferuri ale anului în Superliga » L-a costat pe Mititelu 5.000 de euro pentru fiecare minut jucat!

Măldărășanu, după ce FRF i-a „topit” 9 puncte lui Hermannstadt: „Nu rămâne așa! M-a sunat patronul: «În maximum o lună se rezolvă»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
GardaIosefina
GardaIosefina  •  17 Ianuarie 2023, 22:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  24 Decembrie 2022, 19:13
Postat de maradona79 pe 23 Decembrie 2022, 17:50

„Degeaba sunt de finețe / Că lumea-i cu două fețe / Degeaba sunt eu milos / Cu șarpele veninos”. Comentati universul liric al autorului. In aceste versuri, Narcis de la Bărbulești subliniaza antiteza intre caracterul curat, altruist al antrenorului Adrian Mutu, ca reprezentant al binelui, si ipocrizia, rautatea celor din jur, termenii 'doua fețe" si "sarpe veninos" facand referire, cel mai probabil, la managerul zecesebist, Meme Stoica, promovat zilnic intr-un asa zis cotidian de sport, Gazeta Sporturilor. Autorul subliniaza futilitatea unui comportament integru in raport cu astfel de oameni perversi, cu cazier patat, cunoscuti printre altele, si pentru lovirea unor suporteri precum si prin asigurarea unui trai linistit prin lingusiri recurente aduse stapanului. Aceasta ultima trasatura releva trasaturile balcanice, schimbatoare, lipsite de onestitate ale personajului nostru, un Dinu Paturica modern, egocentric, lipsit de scrupule si dornic de parvenire prin orice mijloace, cu precadere ilegale sau situate la limita legii.

Fantastic :)))))) Sau, mai bn zis, Fantastik ;)

VanBasten
VanBasten  •  24 Decembrie 2022, 18:52

Bautura, bautura si manele/Si femei de sapte stele...

Vezi toate comentariile (71)
Comentează