FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

VIDEO Eugen Neagoe dezlănțuit după remiza cu FCSB: „Acel jucător nici nu trebuia să fie pe teren” / „Băi, ce ești așa disperat?!”

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 26 din SuperLigă. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a lăudat atitudinea elevilor lui și a lansat „înțepături” în direcția rivalilor și a „centralului” Adrian Cojocaru.
FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 26 din SuperLigă. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a lăudat atitudinea elevilor lui și a lansat „înțepături” în direcția rivalilor și a „centralului” Adrian Cojocaru.

Articol de , , - Publicat luni, 20 februarie 2023 09:33 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 09:33

Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a lăudat atitudinea elevilor săi după ce au remizat pe terenul lui FCSB, 1-1, și a lansat „înțepături” în direcția rivalilor și a „centralului” Adrian Cojocaru. 

„Am început meciul foarte prost. După acea ocazie mare a lui Miculescu, am primit gol dintr-un corner. Nepermis de ușor! Nu trebuia să facem acea greșeală. Dar sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. 

Au crezut în ei, le-am spus inclusiv la pauză că vom marca goluri, știam că suntem mai puternici din punct de vedere fizic și că îi vom domina pe finalul meciului și asta s-a și întâmplat. Cred că acest rezultat de egalitate este corect”, a fost analiza lui Eugen Neagoe, la Orange Sport. 

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

VIDEO. Eugen Neagoe, după FCSB - CS Universitatea Craiova 1-1

„Ne-a dat gol un jucător (n.r. Edjouma) care nici nu trebuia sa fie pe teren. Armaș s-a dus desfigurat acasă. Cred că nu l-au mai recunoscut copii”, a fost reacția acidă a lui Eugen Neagoe. Runda trecută, în victoria 2-1 cu Voluntari, Malcom Edjouma l-a lovit violent, cu piciorul în față, pe Armaș. A scăpat doar cu un cartonaș galben. 

Neagoe a mai fost nemulțumit de un aspect, de faptul că „centralul” Adrian Cojocaru îi arătate cartonașul roșu lui Basilio Ndong.

„Noi inventăm regulamentul. Facem fiecare după cum ne taie capul. Dacă este de roșu, nu dăm, dacă nu este, dăm! Imediat a dat roșu, nici nu cred că era de eliminare faultul, chit că a fost sau nu ofsaid.

A scos imediat cartonașul roșu, i-am spus: «Băi, ușor, că ai timp să dai roșu, de ce ești așa disperat să dai roșu?» Nu înțeleg. Mai ușor, mai calm. Nu ne mai speriați așa! Asta e realitatea”, a spus Neagoe la Orange Sport. 

VIDEO cu golul lui Edjouma din FCSB - Universitatea Craiova, al treilea cel mai rapid al sezonului în SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO CU GOLUL Ciprian Deac, gol straniu în al doilea minut din CFR Cluj - FC Argeș » Bâlbâieli în lanț ale apărătorilor

Ce l-a deranjat pe Sorin Cârțu înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
jabs
jabs  •  22 Februarie 2023, 14:01

Apropo, brelocul lui Pitzi, l-ai mai recunoscut pe Armas la meciul cu adevarata Craiova ????? Cu ce fond de ten s-o fi dat ca nu mai avea nimik ?????????

pittt
pittt  •  20 Februarie 2023, 16:27

Cum să subtilizezi identitatea a ceva care a dat faliment, adică nu mai există?

brera30
brera30  •  20 Februarie 2023, 15:52
Postat de 19sevilla86 pe 20 Februarie 2023, 15:26

Ridicol ca orice fan al unei facaturi politice precum Craiolguta, aparuta in fotbalul romanesc, abuziv, ilegal, brutal direct in liga II-a, fara istorie, traditie si palmares, incercand cu disperare sa subtilizeze identitatea adevaratei Universitati, campioana unei mari iubiri. Ce fel de fani poate avea craiolguta, in afara de participant la mitinguri electorale terminate cu mici si bere???

10sb, a implinit 20 de ani de existenta, in acest timp: gigi, mm si seful asa zisei galerii la inchisoare. Fara stadion, sigla...

Vezi toate comentariile (70)
Comentează