FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FOTO Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLigă. Gazdele l-au înconjurat pe „centralul” Adrian Cojocaru după fluierul final.
FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLigă. Gazdele l-au înconjurat pe „centralul” Adrian Cojocaru după fluierul final.

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 22:11 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 22:44

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLigă. Gazdele l-au înconjurat pe „centralul” Adrian Cojocaru după fluierul final, cerându-i socoteală pentru faza din care a ieșit golul din prelungiri al oltenilor. 

Cei de la FCSB au contestat lovitura de la colțul terenului din care Elvir Koljic a trimis mingea spre poartă, iar Cristea a deviat pentru egalare. Tamm a respins mingea în afara terenului, apoi i-a cerut asistentului să dicteze repunere din colțul careului de 6 metri, considerând că balonul a fost atins și de Roguljic înainte să părăsească suprafața de joc.

Adrian Șut, aflat aproape de fază, a cerut chiar henț la mijlocașul Craiovei. Din reluările prezentate de televiziuni, mingea pare să îl șteargă pe Roguljic, dar imaginile nu sunt 100% edificatoare. „Centralul” Cojocaru și asistentul de pe acea parte, Bogdan Gheorghe, n-au ținut cont de protestele gazdelor și au dictat corner. 

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”
Fotbaliștii de la FCSB, proteste după dictarea cornerului

Același Roguljic a executat bine cornerul rezultat. Târnovanu a ieșit aiurea, Koljic a reluat cu capul, Iulian Cristea a deviat în plasă și a stabilit rezultatul final, scor 1-1.

FCSB, proteste vehemente după remiza cu CSU Craiova 

Imediat după finalul meciului, fotbaliștii de la FCSB l-au înconjurat pe Adrian Cojocaru, chiar pe teren și i-au reproșat decizia. Meleul creat a ținut peste un minut, timp în care Tamm și Șut încercau să îi explice că mingea a atins mâna lui Roguljic la faza premergătoare cornerului. 

Verdictul fostului arbitru Constantin Zotta: „Greșeală a lui Cojocaru!”

„Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a fost verdictul fostului arbitru Constantin Zotta, în direct la Orange Sport.

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

VIDEO cu golul lui Edjouma din FCSB - Universitatea Craiova, al treilea cel mai rapid al sezonului în SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO CU GOLUL Ciprian Deac, gol straniu în al doilea minut din CFR Cluj - FC Argeș » Bâlbâieli în lanț ale apărătorilor

Ce l-a deranjat pe Sorin Cârțu înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (145)
mirstelistu
mirstelistu  •  28 Februarie 2023, 15:12

Iar se viseaza astia pe cai mari ca la venirea lui cortazero

flob
flob  •  20 Februarie 2023, 23:35
Postat de VardyParty pe 20 Februarie 2023, 14:46

Ideea era, draga Frasineanu, ca nu stie nimeni de inGRIjiții tei. Dar, tu nu ai cum sa te prinzi, ca esti din giulesti.

Vai de capul tau de prostan

pittt
pittt  •  20 Februarie 2023, 19:12

Toată discuția asta, după ce Edjouma și-a pus crampoanele pe fața băiatului ăla și totuși a jucat, și i-a mai dat și un cot în ceafă lui Ivan, după ce Fl. Coman a făcut două faulturi criminale și n-a primit nimic, și altele, se face pe motiv că s-ar putea ca CSU să fi primit un corner? Pe bune?

Vezi toate comentariile (145)
Comentează