FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Eugen Neagoe i-a dat replica lui Emil Boc, după tirada edilului de la Cluj

Eugen Neagoe i-a dat replica lui Emil Boc
Eugen Neagoe i-a dat replica lui Emil Boc

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 16:08 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 16:58

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității Craiova, a plecat cu scandal de la Cluj, primarul Emil Boc l-a criticat dur pentru că a lăsat echipa în plin sezon. Răspunsul tehnicianului a venit în conferința de presă de marți.

Am un respect deosebit pentru domnul Boc. N-am de ce să mă împac cu dânsul, pentru că eu nu m-am certat cu el. Acel contract cu Universitatea Cluj s-a încheiat pe 24 decembrie, când eu l-am denunțat”, a comentat Geană.

Edilul spunea zilele trecute că Neagoe se află acum în război cu orașul Cluj-Napoca și că va trebui să suporte toate obligațiile prevăzute în regulament, pe care clubul le va solicita.

Am primit vestea total neașteptată a antrenorului Universității Cluj de a-și încheia colaborarea cu clubul nostru și de a pleca la un alt club din România.

În termeni politicoși, i-am spus același lucru și domniei sale la telefon, că din această perspectivă, a relațiilor instituționale, este într-o stare de război cu Clujul, cu tot ce înseamnă starea de război a prevederilor legale, pentru că am considerat și consider inacceptabil un asemenea gest

- Emil Boc, primar Cluj 

„Geană” pe titlu! Sorin Cârțu are încredere deplină în Eugen Neagoe: „Credem că Universitatea va arăta mai bine cu el decât cu restul antrenorilor care au trecut pe aici”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
„Geană” pe titlu! Sorin Cârțu are încredere deplină în Eugen Neagoe: „Credem că Universitatea va arăta mai bine cu el decât cu restul antrenorilor care au trecut pe aici”

Eugen Neagoe: „Vlădoiu nu vine” 

„Geană” a vorbit și despre Ștefan Vlădoiu, jucătorul Universității împrumutat lui U Cluj până în vară. „Mi-aș fi dorit să-l iau cu mine, acum. Am și vorbit cu el. Însă nu vine. Dar la vară va face din nou parte din lotul Craiovei”, a punctat noul tehnician al oltenilor.

E un vis împlinit. Sunt mai oltean decât majoritatea celor care au trecut pe aici în ultimii ani. Nu m-am propus niciodată la Craiova, n-am fost nici la stadion când n-aveam echipă, ca să nu dau naștere la discuții. N-am fost niciodată un tip conflictual. 

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

VIDEO Eugen Neagoe: „E un vis împlinit! Voi face tot posibilul să aduc titlul în Bănie”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

„Geană” pe titlu! Sorin Cârțu are încredere deplină în Eugen Neagoe + Obiectivul imediat setat antrenorului: „Avem credința asta”

OFICIAL Eugen Neagoe, prezentat la Universitatea Craiova: „Îmi doresc să aducem titlul” » Toate declarațiile lui „Geană”: „E posibil să mai apară un jucător nou, nu e român”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Offside_
Offside_  •  04 Ianuarie 2023, 21:51
Postat de Heiheiargesul1987 pe 03 Ianuarie 2023, 19:44

Pana la vara Craiova mai schimba 2 antrenori, asa ca degeaba vine la vara Stefan Vladoiu ca cu Nea Goe nu se intalneste :)))))

Chiar ma ingrijorasem, îmi place cât de cât Vlădoiu (deși mai are de lucrat la condiția fizica). Dar după ce am citit ca “de la vara”, m am relaxat: pe Nea Goe nu-l prinde Pastele pe banca :))

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  03 Ianuarie 2023, 19:44

Pana la vara Craiova mai schimba 2 antrenori, asa ca degeaba vine la vara Stefan Vladoiu ca cu Nea Goe nu se intalneste :)))))

mihairatiu
mihairatiu  •  03 Ianuarie 2023, 18:36

Neagoe. Neam prost, fară onoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează