FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Geană” pe titlu! Sorin Cârțu are încredere deplină în Eugen Neagoe: „Credem că Universitatea va arăta mai bine cu el decât cu restul antrenorilor care au trecut pe aici”

Sorin Cârțu a vorbit despre  obiectivul imediat al lui Neagoe
Sorin Cârțu a vorbit despre obiectivul imediat al lui Neagoe

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 15:51 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 16:03

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre obiectivul imediat al noului antrenor Eugen Neagoe.

„Media de puncte e bună pentru play-off, dar și pentru cupele europene. Până la finele sezonului regulat sperăm să mai recuperăm din punctele pierdute până acum, mai sunt 9 etape. 

Noi sperăm și avem credința că Universitatea va arăta mai bine cu Geană decât cu restul antrenorilor care au trecut pe aici”, a spus „Sorinaccio”, în conferința de presă de azi. 

N-am promis nimic. Nici patronului, nici președintelui. Dar îmi doresc să discutăm la un moment dat despre titlul și să-l și aducem la Craiova.

Doi foști atacanți ai Universității au făcut eventul înaintea mea (n.r. - Ion Oblemenco și Sorin Cârțu), și eu sunt tot în un fost atacant al Științei. Universitatea e sortită ca al treilea event să vină tot cu un oltean pe bancă. 

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

1991e anul în care Craiova a sărbătorit ultimul titlu. Printre jucătorii de atunci ai Universității era și Neagoe. Iar Cârțu, pe bancă

Eugen Neagoe, prezentat la Universitatea Craiova: „Îmi doresc să aducem titlul” » Toate declarațiile lui „Geană”: „E posibil să mai apară un jucător nou, nu e român”
CSU CRAIOVA
Eugen Neagoe, prezentat la Universitatea Craiova: „Îmi doresc să aducem titlul” » Toate declarațiile lui „Geană”: „E posibil să mai apară un jucător nou, nu e român”

Eugen Neagoe a bătut palma cu CS Universitatea Craiova: detaliile contractului

Conform surselor GSP, Neagoe va câștiga la CSU Craiova în jur de 12.000 de euro pe lună.

Mai mult, clubul patronat de Mihai Rotaru își va asuma și banii pe care Neagoe trebuie să-i restituie celor de la U Cluj, 8.000 de euro, sumă care cel mai probabil va fi decontată de olteni sub forma unei prime de instalare.

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp, în 2005, apoi, în perioada 2010 - 2011, a fost „secundul” lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

VIDEO Eugen Neagoe: „E un vis împlinit! Voi face tot posibilul să aduc titlul în Bănie”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Eugen Neagoe, prezentat la Universitatea Craiova: „Îmi doresc să aducem titlul” » Toate declarațiile lui „Geană”: „E posibil să mai apară un jucător nou, nu e român”

EXCLUSIV „Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  03 Ianuarie 2023, 20:17

Hai Stiintaaaaaa!

_kuba
_kuba  •  03 Ianuarie 2023, 19:49

Cam tristi mogosenii…. :))))

stefan..
stefan..  •  03 Ianuarie 2023, 19:25

Nici un antrenor nu va performa in anturajul ranchiunosului Cartu. Omul e *** de invidie. Caracter ***. De-asta nu scapam curand. Il joaca pe Rotaru cum vrea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează