FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV „Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”

Alexandru Ișfan semnează cu Universitatea Craiova / foto: Cristi Preda
Alexandru Ișfan semnează cu Universitatea Craiova / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 11:27 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 12:21

Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova, mutarea începutului de an în mercato din Liga 1, se va realiza astăzi. Tatăl fotbalistului a confirmat transferul, într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor în această dimineață.

Ișfan, unul dintre cei mai curtați tineri fotbaliști din Liga 1, va ajunge în Bănie, iar piteștenii ar urma să încaseze 650.000 de euro. Tatăl acestuia a spulberat dubiile cu privire la transfer.

Da, la ora 12 se semnează! Am vorbit cu «Ali» și mi-a confirmat că va merge la Craiova. Ca părinte, îmi doream să plece de aici”, a precizat Doru, tatăl fotbalistului în vârstă de 22 de ani.  

Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru
CSU CRAIOVA
Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru

Tatăl lui Ișfan, despre fiul său: „Se plafonase la FC Argeș”

Părintele internaționalului de tineret consideră că era momentul potrivit ca fiul să plece de la Pitești, unde suporterii îl contestaseră pe jucător în ultima perioadă: „Se plafonase la FC Argeș, chiar dacă a avut rezultate frumoase aici. Eu zic că și-a făcut treaba.

M-a durut că era criticat de suporteri. Nu mi-a picat bine și nici mamei lui nu i-a picat, fiind de față la meciuri”, a mai spus acesta. 

Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie.

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova, conform Fanatik

În acest sezon, Ișfan a bifat patru goluri și două pase decisive pentru FC Argeș în campionat și Cupa României. În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a fost unul dintre oamenii-cheie în angrenajul echipei lui Prepeliță. Mijlocașul a bifat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe argeșeni să se califice în play-off. El era transferat de Argeș în urmă cu un an, de la CS Mioveni, rivala din județ.

„Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”
Alexandru Ișfan / Sursă foto: Facebook@FC Argeș

Ișfan a vrut să lase fotbalul pentru Poliție!

Povestea lui Alexandru Ișfan în Liga 1 ar fi putut să nu mai existe dacă, în urmă cu patru ani, acesta și-ar fi dus la bun sfârșit planul de a renunța la fotbal în favoarea unei cariere în Poliție.

Noul transfer al Universității Craiova a fost la un pas să renunțe la fotbal la o vârstă extrem de fragedă.

Se întâmpla în urmă cu patru ani, când Ișfan, 18 ani la acea vreme, îndrumat de părinții săi, lua hotărârea de a se înscrie la examenul pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. Ișfan era legitimat la juniorii lui CS Mioveni, însă o discuție purtată cu coordonatorul său de la acel moment avea să-i schimbe complet traiectoria.

„Cred că era descurajat din cauza fotbalului. Decizia lui și a familiei, având în vedere că tatăl lui e tot polițist, era să meargă să se realizeze ca om, adică să se ducă să se pregătească la examenul din februarie pentru a deveni polițist”, spunea Marius Stoica, omul care l-a antrenat la juniorii lui CS Mioveni. 

VIDEO Alexandru Ișfan, despre începuturile carierei: „Atunci mi-am dat seama că fotbalul îți poate oferi multe”

Citește și alte știri de actualitate:

Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru

EXCLUSIV Țintă surprinzătoare a lui Hagi » Farul vrea un român care evoluează în Serie C, iar jucătorul e tentat să semneze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  04 Ianuarie 2023, 02:35

Mi-a plăcut când a jucat într-un meci cu noi. Bun jucător, are calități.

leu.mr
leu.mr  •  03 Ianuarie 2023, 15:15

*** Fiul s-a plafonat, era criticat de suporteri ? Stai sa vezi la Craiova critica !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miciBIO
miciBIO  •  03 Ianuarie 2023, 12:53

Proastă mentalitate cu părintele care iese în spațiul public, oricum e o petardă de jucător, nu are nicio calitate. Și la ce față are, nu o să ajungă fotbalist. E bun de portar la Mioveni, dar la poarta Dacia, intrare muncitori!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează