FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru

Alexandru Ișfan (dreapta, în mov) va semna cu CS Universitatea Craiova.
Foto: Imago
Alexandru Ișfan (dreapta, în mov) va semna cu CS Universitatea Craiova. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 10:01 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 11:34

Alexandru Ișfan (22 de ani), jucătorul celor de la FC Argeș, va semna cu CS Universitatea Craiova. 

UPDATE 10:50 Tatăl lui Ișfan confirmă transferul la Universitatea Craiova

Tatăl fotbalistului a confirmat mutarea, într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor în urmă cu scurt timp:Da, la ora 12 se semnează! Am vorbit cu «Ali» și mi a confirmat că va merge la Craiova. Ca părinte, îmi doream să plece de aici”, a precizat tatăl fotbalistului.

„Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”
TRANSFER
„Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”

Știrea inițială

Fotbalistul piteștenilor va ajunge în Bănie în schimbul sumei de 650.000 de euro. De asemenea, gruparea argeșeană va încasa și 25 % dintr-un viitor transfer al lui Alexandru Ișfan, notează Fanatik. 

Mihai Stoica anunță că FCSB nu se va mai baza pe 6 fotbaliști: „Dacă nu-şi rezolvă problemele, vor juca la echipa a doua”
FCSB
Mihai Stoica anunță că FCSB nu se va mai baza pe 6 fotbaliști: „Dacă nu-şi rezolvă problemele, vor juca la echipa a doua”

Mihai Rotaru: „Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Alexandru Ișfan”

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a declarat că formația pe care o conduce și FC Argeș s-au înțeles pentru transferul lui Alexandru Ișfan pe „Ion Oblemenco” și că speră că mutarea va fi finalizată în cursul zilei de azi. 

„Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a precizat Mihai Rotaru, pentru sursa citată. 

Alexandru Ișfan, din 2021 la FC Argeș

Alexandru Ișfan și-a făcut junioratul la școala de fotbal a lui Dani Coman și la CS Mioveni. Gruparea argeșeană l-a împrumutat pe fotbalistul cu o selecție în naționala U21 a României la Unirea Bascov, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019. 

Alexandru Ișfan a ajuns la FC Argeș în iulie 2021, fiind achiziționat de la CS Mioveni pentru 50.000 de euro. În tricoul „vulturilor violeți”, fotbalistul a adunat 65 de apariții, a dat 8 goluri și a livrat 5 pase de gol. 

În actuala stagiune, Alexandru Ișfan a contabilizat 23 de apariții, în campionat și Cupa României, și a marcat de 4 ori. Este cotat la 800.000 de euro pe Transfermarkt.com. 

În vara anului 2022, Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, dar piteștenii au refuzat.

VIDEO. Alexandru Ișfan, despre începuturile carierei: „Atunci mi-am dat seama că fotbalul îți poate oferi multe”

Citește și:

A treia plecare de la FCSB » Contract pe trei ani și jumătate + mesajul noului club

Cantonament de 5 stele » Unde pregătesc jucătorii Universității Craiova reluarea campionatului! + Ce amicale și-au fixat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
doarinliga1
doarinliga1  •  03 Ianuarie 2023, 21:04
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 03 Ianuarie 2023, 11:13

Domnul Gigi Becali seful si conducatorul nostru suprem, a declarat ca avem lot de 'sampions lig ' , doar Real Madrid , City si Liverpool ne pot bate cu mult noroc !!! A zis clar ca nu mai transferam nici un jucator , ce nu va este clar ???!!!

dar tibiiq33,vitanul tau barzesti de ce nu transfera jucatori?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Amiralul2022
Amiralul2022  •  03 Ianuarie 2023, 20:40

De la altă echipă pleca lejer pe 2-3 milioane de euro... doar Argeșul poate să vândă pe 650 de mii, pomană curată !... nici măcar 1 milion, barem să știm o socoteală... acum chiar că Argeșul devine o candidată sigură la retrogradare, nu că Ișfan ar fi fost vreun Messi, Mbappe sau Ronaldo, dar devenise un jucător de bază, încadrat perfect în angrenajul echipei

dansy
dansy  •  03 Ianuarie 2023, 15:31

Bine ai venit Isfan!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează