FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica anunță că FCSB nu se va mai baza pe 6 fotbaliști: „Dacă nu-şi rezolvă problemele, vor juca la echipa a doua”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 08:45 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 09:08

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a spus că mai mulți jucători nu vor mai face parte din planurile grupării roș-albastre, nu vor face deplasarea în cantonamentul din Turcia și se vor pregăti la echipa a doua a clubului. 

Oficialul roș-albaștrilor a precizat că locul acestora a fost luat de jucători tineri. 

Edi Iordănescu nu-l mai vrea la națională! Relația e compromisă: jucătorul nu va mai fi convocat, indiferent de rezultate
DECIZIE
Edi Iordănescu nu-l mai vrea la națională! Relația e compromisă: jucătorul nu va mai fi convocat, indiferent de rezultate

Mihai Stoica: „Sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia”

„Sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter (n.r. - a semnat deja cu FC Voluntari), Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB s-a mai despărțit în această iarnă de alți doi jucători, Ianis Stoica, împrumutat la „U” Cluj, și Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iași. 

Gigi Becali, în luna decembrie 2022: „Nu mai avem în vedere 7 sau 8 jucători. Nu mai vin în cantonament”

„Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Dar în mod normal ar trebui să câștige și ăia care vor juca.

Este vorba despre şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi”, spunea patronul FCSB, în urmă cu o lună de zile. 

VIDEO. Prepeliță a comentat posibilitatea unei colaborări cu FCSB: „Nu am vorbit cu nimeni”

Citește și:

Becali n-a glumit: se repetă după 14 ani » FCSB s-a făcut de râs atunci!

A treia plecare de la FCSB » Contract pe trei ani și jumătate + mesajul noului club

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
1944
1944  •  03 Ianuarie 2023, 12:06

Anuntul facut de MM, privind promovarea tinerilor talentati, poate fi benefic pentru viitor. Insa, vad cum candidatele la locul 1 in acest an se intaresc cu jucatori care sa le aduca un plus pentru partidele ramase de jucat si pentru play-off. O fi bine pentru FCSB ?

maradona79
maradona79  •  03 Ianuarie 2023, 10:31

Ar trebui implementata o clauza de cumparare cu drept de retur in 90-120 zile, pe modelul Genius de la eMAG. :))) Il vezi pe Rusu ca nu e ce trebuie, il dai retur la Mioveni. Boboc la Constanta. Dulca la Chindia. Si tot asa. Are rost sa tii ***?! Nu ca Miculescu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  03 Ianuarie 2023, 10:22
Postat de vasileroaita pe 03 Ianuarie 2023, 09:47

Chiar dacă vor juca la echipa a doua, salariile vor fi aceleași! Până la vară, când pot să plece liberi.

In sfarsit...ai si tu un comentariu normal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează