FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Țintă surprinzătoare a lui Hagi » Farul vrea un român care evoluează în Serie C, iar jucătorul e tentat să semneze

Ricardo Farcaș (numărul 22), la o acțiune a României U21 / Sursă foto: Imago Images
Ricardo Farcaș (numărul 22), la o acțiune a României U21 / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 10:38 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 10:59

Farul Constanța, liderul din Superligă, e cel mai activ club în actualul mercato. Hagi caută noi soluții pentru 2023, iar „marinarii” au punctat atât la capitolul veniri, cât și la plecări. Acum, clubul de la malul mării testează o pistă surprinzătoare: cea a internaționalului de „tineret” Ricardo Farcaș (22 de ani), în prezent la Siena, în Serie C. 

Din informațiile obținute de GSP.ro, Farul a purtat mai multe discuții cu jucătorul, iar acesta e tentat să aleagă un transfer în curtea lui Hagi, chiar dacă mai are și alte propuneri. Farcaș e cotat de Transfermarkt la 50.000 de euro și evoluează pe postul de fundaș central, acolo unde „Regele” se bazează în prezent pe Ionuț Larie și Mihai Popescu.

Ricardo Farcaș a trecut pe la juniorii lui Ajax

Originar din Oradea, Farcaș și-a început cariera la juniorii Luceafărului, apoi a trecut pe la echipele de tineret ale lui Ajax și SPAL Ferrara, dar și pe la academia lui Arsenal din Grecia. Din 2020, evoluează pentru Siena, în tricoul căreia a evoluat în 50 de meciuri și a înscris un gol.

Ricardo Farcaș a debutat la naționala U21 în 2021, sub comanda fostului selecționer Florin Bratu. Are 6 apariții la reprezentativa de tineret, iar în prealabil jucase și pentru România U16, U17 și U18.

În această pauză competițională, Farul s-a despărțit de Robert Moldoveanu și Gabi Torje și a bătut palma cu Mateus Barbosa Santos, fotbalist care a evoluat ultima oară în tricoul lui FC Botoșani.

VIDEO Antreprenorul Bogdan Enoiu, despre bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis: „Cu 50 de milioane de euro, intră ușor în grupele Champions League” - podcast Profu de Sport #10

Citește și alte știri din Superligă: 

Mihai Stoica anunță că FCSB nu se va mai baza pe 6 fotbaliști: „Dacă nu-şi rezolvă problemele, vor juca la echipa a doua”

VIDEO Proaspăt plecat de la FCSB, fostul fotbalist al vicecampioanei spune : „Sper să am o concurență onestă, acolo alte chestiuni se iau în calcul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
manx
manx  •  03 Ianuarie 2023, 11:10

In curând o sa se supere si asta ca nu este titular la Natională..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează