FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Decizie ciudată în ultimele zile din an » Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Farul!

Gică Hagi și Torje au luat-o pe căi separate / Sursă foto: Imago Images
Gică Hagi și Torje au luat-o pe căi separate / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 23:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 23:30

Farul Constanța și Gică Hagi se mai despart de un jucător înainte de finalul anului, după „divorțul” recent de Robert Moldoveanu. Mijlocașul Gabi Torje (33 de ani) și „marinarii” au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului.

Chiar dacă a fost o prezență constantă în echipa Farului în prima parte a sezonului, Torje a ales să nu mai continue la liderul Ligii 1. Despărțirea a fost oficializată joi seara, când lumea fotbalului plângea dispariția lui Pelé.

Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Farul

„Farul Constanța și Gabriel Torje au decis de comun acord încheierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale! Mulțumim, Gabi, pentru evoluțiile în alb-albastru”, se arată în comunicatul „rechinilor”. 

În tricoul Farului, Torje, care venea la malul mării în iunie de la retrogradata Dinamo, a bifat 17 partide în toate competițiile, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 3 pase decisive.

VIDEO Cel mai frumos gol marcat de Gabi Torje în tricoul Farului

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Hagi, despre moartea lui Pele: „Fotbalul a pierdut poate cea mai mare personalitate. A fost un model pentru mine”

Strigătul fotbalistului care i-a lăsat cu gura căscată pe granzi: „A fost un șoc! Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
pErsanu02
pErsanu02  •  30 Decembrie 2022, 18:45
Postat de polistul68 pe 30 Decembrie 2022, 17:01

Da, corect, sa ai cifrele asta in Romania insemna ca te.ai resuscitat.....daaaa, mare jucator resuscitat de Hagi, care va ajunge, tot mai jos...spune.mi un singur jucator pe.care l.a resuscitat, si apoi a confirmat...unul.singur e suficient. Cand spun confirmat, nu ma.refer la.faprul ca a jucat bine cu Chindia sau Voluntari...

Ia resuscitat Hagi pe toti ... vai de capul nostru . Ciuca batai la nationala cu toti jucatorii lui. Pe toti ia impins la nationala. Si saracii sunt turisti de profesie cand ies din tara. Ma uitam la ala de a plecat la Brighton :)) De a jucat doar la juniori :) De-a rasu plansu ... pleata in vant.

pErsanu02
pErsanu02  •  30 Decembrie 2022, 18:42
Postat de gicab pe 30 Decembrie 2022, 12:59

La fel am zis și noi despre DeAmorim și Andrei Vlad... sunt dinamoviști 110%

:)) Ai vrea tu dar nu vrea statul. :)) Ba , ca sa stii si tu , Torje s-a razbunat pentru ce le-a facut dinamo la FCSB-isti cand au jucat cu City , a zis atunci , pentru asta ii ingrop. Si v-a ingropat. :)) de nu va mai dezgroapa nimeni , ca pe Elodia.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  30 Decembrie 2022, 18:27

Torjică, întoarce-te la Timișoara și încearcă să faci ceva pentru echipa care te-a promovat. Mai îți trebuie bani?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează