FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNASTADT

Strigătul fotbalistului care i-a lăsat cu gura căscată pe granzi: „A fost un șoc! Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău!”

Daniel Paraschiv (în stânga) / Sursă foto: Imago Images
Daniel Paraschiv (în stânga) / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 19:55 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 20:12

Daniel Paraschiv (23 de ani), golgeterul lui Hermannstadt, cu 9 goluri și 3 assisturi în 21 de etape, și-a descris anul în care s-a transformat dintr-un fotbalist necunoscut de ligă secundă într-unul dintre cei mai râvniți jucători din Superligă.

„Am început cu o dezamăgire, că am plecat de la Liga 1 Liga 2, însă am reuşit să promovăm la Sibiu şi, iată, să terminăm în play-off, chiar dacă ulterior am fost depunctaţi. Eu şi colegii mei suntem foarte mândri de ce am realizat anul acesta. 

E o normalitate să nu fii plătit în fotbalul românesc, însă e foarte greu să mergi la muncă şi mai apoi să nu poţi să culegi roadele, că până la urmă de asta te duci la muncă! 

Pe lângă satisfacţii pe plan profesional, mai trebuie să aduci şi bani. Mai ales cei cu familii acasă trebuie să fie bărbaţi în casă şi, din păcate, a fost o perioadă foarte grea pentru noi”, a declarat Daniel Paraschiv, la Orange Sport

800.000 de euroe cota de piață a lui Paraschiv, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Strigătul de nemulțumire al lui Daniel Paraschiv: „Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău!”

Din cauza datoriilor, nou-promovata Hermannstadt a fost depuntată cu nouă puncte și a căzut pe locul 9 în clasamentul din Superligă. Situația l-a afectat pe Daniel Paraschiv, care spune că resimte în plan psihologic această veste.

„Am terminat pe locul şase şi acum, când mă uit în clasament, suntem pe 9 sau pe 10, cu şanse foarte mici să ne mai luptăm la play-off. Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău. 

Am fost pe teren foarte mult timp, am fost utilizat şi în Liga 2, şi în Liga 1 şi am reuşit să-mi arăt calităţile, pentru că ştiam oarecum ce pot. 

Strigătul fotbalistului care i-a lăsat cu gura căscată pe granzi: „A fost un șoc! Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău!”
Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt

M-a întristat foarte tare, am primit un telefon din club şi am aflat această vest. Nu-mi venea să cred, însă sincer nu ştiu care au fost cauzele, pentru că nu ne-a explicat nimeni mare lucru. Dar da, e foarte frustrant după 10 zile în care le-am bătut pe Farul şi CFR să vină această depunctare. 

A fost un şoc pentru noi, mai ales că au fost destule puncte. În general, prima depunctare era de două, trei puncte, la noi a venit cu nouă puncte dintr-un foc. Pot să spun că pe mine m-a destabilizat puţin”, a afirmat Daniel Paraschiv, potrivit sursei citate. 

Daniel Paraschiv a fost în curtea CFR-ului. Transferat în vara anului 2021 de clujeni, el a plecat în aceeași fereastră de mercato, sub formă de împrumut, la FC Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR, dar a fost din nou împrumutat, de această dată la Hermannstadt. Sibienii l-au transferat definitiv vara trecută.

Citește și alte știri din Superligă: 

Basarab Panduru nu iartă una dintre vedetele din Superligă: „Bați pasul pe loc și nu e OK! S-ar putea să-mi pară rău că l-am lăudat”

Un fost internațional dă de pământ cu strategia lui Gigi Becali: „Ne-a obișnuit cu o strategie haotică”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
flob
flob  •  30 Decembrie 2022, 13:12

Așa se întâmplă când mafia este in floare in fotbalul romanesc. Echipele care încurcă calculele și interesele altora sunt oprite din birouri. Se apasă butoanele. Dar Mioveni nu încurcă pe nimeni, ea își vede liniștită de bătaia de joc față de jucători. Cum a zis și Paraschiv, de ce 9 dintr-un foc? Pe ce motiv? Plus că, jucătorii pe lângă că au avut probleme financiare (din ce a zis și Maldarasanu, ele s-au mai rezolvat între timp) li se mai FURĂ și munca din teren și șansa de a juca în playoff, de unde ar putea să aibă alte orizonturi in cariera. Facem lobbyi-uri pentru anumite echipe sa fie sigure de locurile de cupe europene, ca mai apoi sa le vedem cum iau 10 de la o echipa de anonimi.

oscarduarte
oscarduarte  •  30 Decembrie 2022, 01:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează