FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

UPDATE „Bomba” finalului de an în Liga 1! A terminat anul pe loc de play-off, dar a fost deja depunctată cu 9 puncte

FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte din cauza unor datorii financiare mai vechi
FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte din cauza unor datorii financiare mai vechi

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2022 21:40 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 13:36

FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte din cauza problemelor financiare, datorii avute pe durata acestui sezon. Decizia este oficială, confirmată deja în clasamentul de pe site-ul Federației.

FC Hermannstadt s-a luptat tot anul cu probleme financiare. Marius Măldărășanu a făcut minuni, a încheiat anul pe loc de play-off, dar primește o lovitură devastatoare. Din informațiile Gazetei, formația sibiană pierde 9 puncte din cauza unor datorii. 

În urma depunctării, FC Hermannstadt a căzut pe locul 9, cu 24 de puncte. De probleme va profita Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care va ocupa pentru moment locul vacant din play-off.

UPDATE » LPF și FRF au actualizat clasamentul, cu -9 la Hermannstadt

„Bomba” finalului de an în Liga 1! A terminat anul pe loc de play-off, dar a fost deja depunctată cu 9 puncte
Clasamentul actualizat în Superligă // sursă foto: lpf.ro

UPDATE » Comunicat oficial Hermannstadt: "Vom lupta pe toate căile juridice posibile"

Demers de transparență #FCH În cei 7 ani și jumătate de (scurtă) existență, s-au întâmplat atât de multe la clubul nostru încât foarte probabil cândva se va scrie o carte după care se va face un film. Iată că acum, în prag de sărbători, primim ,,cadou” în premieră o depunctare de 9 puncte. Fără îndoială, situația este una regretabilă, însă noi ne permitem să o catalogăm ca fiind una 100% nemeritată și injustă. 

Depunctarea ne-a fost dictată de către Administrația de Monitorizare Financiară a FRF, fără să se țină cont de noul plan de reorganizare A.F.C.Hermannstadt. Vă reamintim că acest nou plan a fost aprobat săptămâna trecută de către Tribunalul Sibiu și a intrat deja în aplicare. Prin urmare, îi asigurăm pe toți suporterii FCH și pe iubitorii fotbalului sibian că vom lupta până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea!

Este vorba despre munca staff-ului administrativ, staff-ului tehnic și mai ales a acestor fotbaliști minunați care ne-au făcut pe toți să fim atât de mândri! Sunt puncte muncite din greu, la care nu vom renunța sub nici o formă! Nu ne batem joc și nu vom permite nimănui să facă așa ceva!

Știm că avem dreptate și este o chestiune de timp până când inclusiv Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.) din Lausanne, Elveția, ne va recunoaște acest fapt! Așa că vom lupta pe toate căile juridice posibile! În astfel de momente dificile avem nevoie de înțelegerea, răbdarea și susținerea tuturor suporterilor noștri. Contează enorm! Sibiul are fotbal! 🔴⚪️⚫️

Hermannstadt se înscrie în scenariul din sezonul trecut, când Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș au încheiat campionatul pe minus. 

FC Hermannstadt, lovitură în cel mai bun moment al sezonului

Vestea teribilă primită de Măldărășanu și elevii lui vine chiar în cel mai bun moment al sezonului. Din declarațiile antrenorului, tot lotul a ajuns cu salariile la zi în acest moment. 

Când se discută de partea financiară, nu e normal să vorbesc eu. Dar lucrurile sunt în regulă la noi, salariile la zi, sunt cesiuni pe bonusurile de promovare, mai sunt niște lucruri, gen chirii, dar lucrurile sunt așa cum trebuie
- Marius Măldărășanu, după CFR Cluj - Hermannstadt 0-1

Și pe plan sportiv totul mergea perfect. Hermannstadt a legat două victorii impresionante, 4-0 cu Farul și 1-0 împotriva campioanei CFR Cluj. O altă veste bună a fost inaugurarea noii arene din Sibiu.

+28 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”
RAPID
Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”
Mihai Stoica a nimerit doar 5 dintre predicțiile pentru anul 2022 » „Gherle” pe linie în fotbalul internațional
PREDICȚII
Mihai Stoica a nimerit doar 5 dintre predicțiile pentru anul 2022 » „Gherle” pe linie în fotbalul internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (102)
imgb
imgb  •  24 Decembrie 2022, 03:29

@Catalynn.. ...snorkeling ??? ce-i aia ?....Tu n-ai fost adolescent niciodata....si te uiti inca la gagurile cu Giga ! Sint sigur ca si la Tom si Jerry te strimbi de ris....ai chiar ceva din umorul FCTB-ist !

Catalynn..
Catalynn..  •  24 Decembrie 2022, 01:26
Postat de istet10 pe 23 Decembrie 2022, 22:17

Ce este sigur ca nu voi vedea, este ca nu voi vedea un prost mai mare ca tine.

De ce!? Au dispărut chiar toți zecesebistii!? Parca erau milioane … Io nu-s Einstein, recunosc!, dar nu exista nimeni cu inteligenta medie măcar care sa fie zecesebist! :-))) tu ești un exemplu perfect! :-)))

steauaefcsb
steauaefcsb  •  24 Decembrie 2022, 01:24
Postat de Catalynn.. pe 23 Decembrie 2022, 22:15

Tocmai am revenit după o tura de snorkeling. :-))) Am răspuns într-adevăr din respect pt tiz, însă poate tu ai ratat comentariile mele unde am precizat cât se poate de clar ca in ceea ce mă privește NU urasc clubul Dinamo, dimpotrivă, mă leagă amintiri frumoase din adolescenta când am facut sport in baza lor niște ani. Cum locuiesc in sectorul 2 era mult mai aproape decât Ghencea. Asta nu m-a determinat sa țin cu Dinamo (deja țineam cu Steaua de când mă știam :-))) ) dar clubul in sine va avea mereu parte de respect din partea mea. De asemenea imensa majoritate a prietenilor și rudelor sunt dinamoviști de mici, așa ca poți înțelege de ce io intre ei mă simt ca peștii colorați la reciful de corali. :-))) Acum ca printre fanii dinamoviști sunt si unii care au înțeles prost rivalitatea sportiva e alta discuție. Când se organizau cuplajele alea pe 23 August de multe ori le vedeam chiar in galeria dinamovistă alături de amicii dinamoviști. Nu mă duceau in tribuna cealaltă decât dacă era Steaua - Dinamo. :-))) așa ca da, mă bucur ca Dinamo își fac stadion, sper sa aibă si echipa in L1 dar sa ii batem peste tot unde ii prindem … la orice sport! :-))) asta e desigur un sentiment reciproc! :-))) Urăsc insa FC fcsb! Și urasc chiar mai mult prostii, iar zecebistii sunt chiar cei mai prosti dintre prosti, deci total de acord cu tine, nu exista insulta mai mare decât sa fii numit fcsbist! :-)))

11 ani ai sustinut Fc Fcsb,11 ani care nu se uita! Ai o imaginatie bogata pentru varsta ta!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează