FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Farul a oficializat primul transfer al iernii: „Nu vreau să-l dezamăgesc pe domnul Hagi”

Mateus Barbosa Santos / Captură Farul TV
Mateus Barbosa Santos / Captură Farul TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 11:03 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 11:20

Farul a oficializat vineri dimineață transferul lui Mateus Barbosa Santos, fotbalist care a evoluat ultima oară în tricoul lui FC Botoșani. Acesta a oferit primele declarații în calitate de jucător al „marinarilor”. 

Mateus Barbosa Santos este un mijlocaș brazilian de bandă, în vârstă de 23 de ani, care a ajuns la Botoșani în vara lui 2021, de la Sao Bento. A jucat 40 de meciuri pentru moldoveni, în care a înscris de două ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. Nu a mai intrat în calculele moldovenilor, iar Hagi a intrat pe fir și l-a acontat, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de GSP.ro încă de pe 21 decembrie

Farul Constanța și extrema dreaptă Mateus Barbosa Santos au ajuns la un acord pentru următorii 2 ani și jumătate. Bun venit, Mateus, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, au transmis constănțenii, prin intermediul site-ului oficial.

Farul a oficializat transferul lui Mateus Barbosa Santos

„Sunt foarte fericit că am ajuns aici și voi îmbrăca tricoul Farului. Voi avea oportunitatea de a evolua sub comanda domnului Hagi și trebuie să nu îl dezamăgesc pentru încrederea acordată. 

M-am adaptat în România după această perioadă de un an și jumătate și vin cu foarte mare încredere la un club mare, așa cum este Farul. Vreau să marchez cât mai multe goluri și să câștigăm titlul. 

Voi încerca prin disciplină să fiu dedicat echipei, să le ofer multe driblinguri și voi încerca să înscriu multe goluri”, a declarat Mateus Santos, pentru Farul TV. 

Citește și alte știri de actualitate:

OFICIAL Decizie ciudată în ultimele zile din an » Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Farul!

OFICIAL Și-a anunțat plecarea de la Farul » A bifat 10 partide în acest sezon

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
Gamer1981
Gamer1981  •  30 Decembrie 2022, 13:40
Postat de BindenDanDat pe 30 Decembrie 2022, 12:24

Garage Sale Hagi. All you can eat.

garage sale all romania fotball players haha

BindenDanDat
BindenDanDat  •  30 Decembrie 2022, 12:24

Garage Sale Hagi. All you can eat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează