FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Eugen Neagoe anunță obiectivul Craiovei pentru sezonul viitor: „N-au ce căuta mediocrii la echipă”

Eugen Neagoe anunță obiectivul Craiovei pentru sezonul viitor
Eugen Neagoe anunță obiectivul Craiovei pentru sezonul viitor

Articol de , , - Publicat duminica, 14 mai 2023 17:29 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 21:44

CSU Craiova a smuls doar un egal la finalul partidei cu Farul Constanța, 1-1, iar șansa de a termina pe locul 3 se complică pentru gruparea din Bănie.

La finalul partidei, Eugen Neagoe și-a exprimat frustrarea legată de ultimele partide din play-off și a anunțat obiectivul echipei sale pentru următorul an.

În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare
FCSB - CFR CLUJ
În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare

VIDEO. Eugen Neagoe: „Trebuia să ne batem cu Farul la titlu”

„Chiar vorbeam cu Gică Hagi și a spus că noi trebuia să fim echipa care se bate cu Farul la campionat. Din păcate, ne-a lipsit acel dram de noroc de care aveam nevoie. Noi ne-am chinuit în acest play-off să marcăm, cu toate că ne-am dominat adversarii. Ei au avut noroc doar de portari”, a spus Eugen Neagoe.

Întrebat care sunt planurile echipei pentru următorul an, Eugen Neagoe a răspuns:

La anul obiectivul este clar pentru mine și pentru toată lumea din club și anume campionatul. Mi-aș dori să iau eventul! Nu m-am uitat pe CV-ul vreunor jucători propuși. La acest club nu vin propuneri. Pentru vară știu doar că vom aduce oameni care să valorifice nivelul lotului. Trebuie să se înțeleagă că acest club nu caută mediocri.

VIDEO. Alex Crețu: „Nu e bine să stăm la mâna altora”

După meci, mijlocașul celor de la CSU Craiova, Alex Crețu a mărturisit care este obiectivul „leilor” în acest final de campionat.

„Sunt supărat că n-am ieșit victorioși cu Farul Constanța. Rămâne să ne batem pentru locul 3 care ne duce la baraj. Mai avem o șansă legată de Cupa României, dar să stai la mâna altora nu e bine deloc. Cred că după acest rezultat de egalitate, a fost aruncat în aer campionatul. Farul e la mâna ei, dar au meci direct cu FCSB și acolo se pot schimba lucrurile”, a transmis Alex Crețu.

Citește și alte știri:

Ultrașii lui Groningen s-au răzbunat pentru retrogradare. Au aruncat fumigene, au invadat terenul. Meciul cu Ajax, suspendat definitiv!

Scene uluitoare imediat după Universitatea Craiova - Farul! Gică Hagi și-a ieșit din fire: „Ăsta e spionaj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:43
Postat de .k.u.b.a pe 15 Mai 2023, 08:18

Nu este saptamana sa nu radem de Circul Mogosean!

Napoli Napoli Napoli

dandana
dandana  •  16 Mai 2023, 21:50

Mediocri sunt de la patron pana la jucător. Dar tu Neagoe ești cel mai mediocru antrenor din România. Nu mai jigni jucători când tu ești cel mai mediocru, știu ca atunci cu Reghe jucau și dau uneori 5 goluri pe meci, cu Rădoi chiar au început sa joace frumos și agresiv. Acuma tu sau grecul acela tot un drac sunteți. A-ți făcut cea mai plictisitoare echipă din România. Dacă iubești universitatea Craiova atunci Dă-ți demisia și nu îți mai bate joc. Noi vrem campionatul, nu ce indrugi tu acolo. Uni putem muri mâine, de aceea poate vrem sa vedem campionatul. Nu sa așteptăm ani ca să te poată da afara, și la fel nu vei lua nimic. Este cel mai destruos sezon din ultimi ani vu tine antrenor. Ce vrei mai mult? Sa îți bați joc de noi fani?

Hcm27
Hcm27  •  15 Mai 2023, 14:16

***, Hagi din politete, ti-a spus asta!Ce vroiai sa-ti spună, ca nu ati fost în stare sa marcați nici de la punctul cu var.Cand vei face echipa cu Rogulici titular și vei scăpa de Găman, Mitrea, Vladoiu, chiar și Kolici, dar și de Turbinca titular(rezerva), sau Markovici și Bairam pe tușă (rezerve) și vei aduce jucători de mijloc și atac cât de cât valoroși, vei avea o șansă.Pana atunci ăsta va fi locul în clasament, 3-4.Si încă ceva:"lucreaza-l" pe Cartu, cât de prieten îți e, ca e la fel de dăunător echipei ca și jucătorii enumerați sau și mai rau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează