FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare

Risto Radunovic, în dreapta, e la un „galben” de suspendare / Sursă foto: GSP
Risto Radunovic, în dreapta, e la un „galben” de suspendare / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 16:30 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 16:41

FCSB joacă diseară un meci vital contra campioanei CFR Cluj, iar o victorie ar fi sinonimă cu un pas imens al roș-albaștrilor în goana după primul titlu din 2015 încoace. Doi dintre elevii lui Charalambous au un motiv suplimentar să fie atenți în duelul cu „feroviarii”.

  • FCSB – CFR Cluj se joacă de la ora 21:00. Partida din „vulcanul” de pe Arena Națională va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Anunțați titulari, fundașul central Joyskim Dawa și apărătorul stânga Risto Radunovic sunt la un singur „galben” de suspendare și pot rata duelul de titlu cu Farul de săptămâna viitoare în cazul în care vor fi avertizați cu CFR. Ambii sunt piese de bază în compartimentul defensiv de la FCSB și ar reprezenta două pierderi cu greutate în perspectiva duelului de la Ovidiu. 

În altă ordine de idei, atacantul Andrea Compagno va fi rezervă în confruntarea cu CFR Cluj, după ce pe parcursul săptămânii a mers să se trateze la Marijana Kovacevic. Elias Charalambous, tehnicianul roș-albaștrilor, spunea sâmbătă că italianul va fi pe bancă în derby. 

Fanii îi poartă spre titlu! FCSB o învinge pe CFR Cluj și e la un singur punct de primul loc » Calcule pentru titlu + clasamentul ACUM
FCSB - CFR 1-0
Fanii îi poartă spre titlu! FCSB o învinge pe CFR Cluj și e la un singur punct de primul loc » Calcule pentru titlu + clasamentul ACUM

Se umple Arena Națională la FCSB - CFR Cluj!

FCSB poate veni la un punct de liderul Farul, dacă o învinge pe CFR Cluj, iar în derby-ul de pe Arena Națională va avea parte de un public numeros.

Până la ora 14:00, fanii FCSB au cumpărat toate biletele disponibile, aproximativ 42.000. Astfel, trupa roș-albastră a luat azi o decizie de ultimă oră. Datorită cererii mari, FCSB va deschide și inelul 1 de la peluza oaspeților. De regulă, acesta este închis, pentru că la inelul 3 al peluzei stau fanii echipei oaspete.

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj 

Citește și alte știri despre FCSB:

Se umple Arena Națională la FCSB - CFR Cluj! S-au vândut toate biletele disponibile + FCSB a suplimentat numărul tichetelor

Charalambous a rămas mască după ce a intrat prima oară în palatul lui Gigi Becali: „A fost o surpriză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
lupu68
lupu68  •  15 Mai 2023, 13:28

@GSP: Domnule Marinescu, imi pare rau ca am pus la indoiala veridicitatea informatiei dvs. Intr-adevar Dawa si Radunovici au cate 3 cartonase. Dar as vrea sa stiti ca daca ati fi utilizat informatiile din GSP, nu ati fi ajuns niciodata la aceasta concluzie. Astfel, cartonasul lui Dawa din etapa 3 nu este marcat grafic de GSP, iar cartonasul lui Radunovici din etapa 6 nu apare absolut deloc, nici grafic si nici in comentariu. Deci consider ca greseala mea este perfect scuzabila, pentru ca m-am increzut in informatiile publicate chiar de gazeta dvs!

dodo001
dodo001  •  14 Mai 2023, 18:39
Postat de silviu74 pe 14 Mai 2023, 17:43

Doar cu Steaua rup pământul toți, cu Farul se fac că joacă. Cfr-isti azi își vor da viața iar in ultima etapă cu Farul vor sta *** că de obicei.

Cand au stat asa? Probabil visezi

ortega
ortega  •  14 Mai 2023, 18:34
Postat de us27steaua pe 14 Mai 2023, 18:19

vezi ca te contrazici singur. pai de Pasti, Steaua a fost campioana de cele mai multe ori cand a castigat campionatul.

*** , dar ești gigist , e prea greu pentru tine să pricepi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează